donderdag 18 mei 2023

Voorbereiding voor Overgang naar 5D ~ 18 mei 2023 ~ Peter B.Meyer


Voorbereiding voor Overgang naar 5D

Door: Peter B. Meyer – 16 Mei 2023

Meer Informatie over je Zielenplan

Deep State verdwijnt als de bevolking massaal opstaat

Op een dag welke niemand kan voorspellen, zal geheel onverwacht, de volle omvang van de leugens aan het licht komen en door de massa worden waargenomen. De mensheid zal beseffen dat ze grandioos zijn bedonderd door hun autoriteiten.

Op dat moment, door het grote aantal wakkeren, zal alles ten goede keren en iedereen zich naar het Licht wenden. Beschouw de periode van nu als voorbereiding, maar weet dat de doorbraak zeker zal komen.

De Deep State Cabal-matrix is gebroken, het draait nu alleen om onze massale ontwaking. De criminele misdadigers moeten met eigen ogen worden gezien om te weten wie en waar ze zijn.

Hoe dieper je bent geworteld in jezelf des te meer ben je verbonden met je ziel, des te groter is je begrip over kosmische verbindingen, en des te gemakkelijker en harmonieuzer kun je leven.

Alles draait om het onafhankelijk zelfstandig denken; helaas hebben weinigen daarin onderricht gehad. Maria Montessori, met haar nadruk op autonoom denken en individuele intuïtie, heeft gebruik gemaakt van de natuurlijke leergierigheid van kinderen om deze ervaringskennis te onderwijzen teneinde de klassieke volgelingenhouding te demotiveren.

De macht van de Deep State zal wijken op de dag de bevolking massaal opstaat, en laat zien, dat planeet Aarde aan hen toebehoort. Bedenk dat nog velen zich moeten afstemmen op deze positieve transformatie, en dat kost tijd.

Veel geïncarneerde zielen op de Derde Dimensionale Planeet Aarde zijn vergeten wie ze zijn, waar zij vandaan komen en wat zij hier kwamen doen. Dat is de regel in deze 3D-School, want het is precies wat leren is: iets creëren terwijl de ziel onderworpen is aan de sluier van vergetelheid.

Alle zielen komen uit het Licht. Van het Licht kwamen we en naar het Licht zullen we op een dag terugkeren. Zelfs zij die eerder in andere werelden van beproeving en verzoening zijn geweest, lang voordat ze in Dimensies 5D en hoger kwamen.

Onthoud dat alleen een klein deel van een verheven ziel kan afdalen naar werelden van de Derde Dimensie, want het risico lang in dit lage frequentiegebied te blijven is groot.

Onze terugkerend buitenaardse correspondent Vital Frosi helpt onderstaand de mensheid op aarde met de voorbereiding van de ziel, nodig voor de overgang naar de Wereld van de 5e dimensie

Zeer opwindend goed nieuws!

De 5e Dimensionale Aarde is gearriveerd

Peter B. Meyer