dinsdag 16 mei 2023

Nieuwsbrief Brenda Hoffman


Nieuwsbrief Brenda Hoffman

Geliefden,
Velen van jullie ontdekken een onverwachte verschuiving in je leven – met name op je werk of thuis. Iets waar je op hoopte maar niet had verwacht. Of iets waar niet eens op werd gehoopt. Deze verschuiving is direct gerelateerd aan jullie nieuwe wereld.
Waar je ooit woonde of werkte of met wie je omging, ging over het redden van de wereld en het helpen van degenen die volgden om hun weg voorbij 3D te vinden. Nu u deze activiteiten hebt voltooid, is het tijd om u te concentreren op uw behoeften en interesses. Iets wat velen van jullie eeuwenlang hebben genegeerd.
Dit is jouw tijd en jouw leven. Het is een concept dat bij velen angst oproept, want het lijkt contra-intuïtief, in tegenstelling tot wie je dacht dat je was of wat je nodig had.
Er dienen zich nieuwe activiteiten, woonplekken en interacties aan, waarvan sommige goed lijken, terwijl andere meteen worden afgedaan als niet wie je bent of niet zo interessant.
U wilt die items, activiteiten, banen en plaatsen nastreven die u aanspreken. Maar wij van de Universa voorspelden dat jullie van activiteit naar activiteit zouden flitsen, dus jullie maken je zorgen dat schijnbaar permanente activiteiten zoals een andere baan of een nieuw huis tijdelijk zullen zijn.

Door je uitputting heb je geen energie voor een tijdelijke verandering. Je kunt niet iets opgeven dat grotendeels goed voelt voor iets dat over een paar dagen of maanden verkeerd kan zijn. Trouwens, je innerlijke wezen lijkt comfortabel met deze nieuwe verschuiving, deze belangrijke verandering in je leven.
Wat gebeurt er als u deze onverwachte wijziging niet accepteert? Niets. Er kunnen andere wijzigingen verschijnen. Maar als dit uw belangrijkste richting is, zullen die veranderingen nauw verbonden zijn met dit stuk. Je krijgt bijvoorbeeld een droombaan aangeboden in een andere gemeente, maar verhuizen lijkt nu te onzeker. Dus je blijft waar je bent, alleen om een ​​paar maanden later weer een duwtje in een vergelijkbare of dezelfde richting te krijgen en zo door totdat je je basis claimt.

Toen je in dit leven aan je overgang begon, was je innerlijke opdracht om de aarde te helpen bij de overgang van angst naar liefde. Uw tweede opdracht was om de weg te effenen voor de golven die u volgen. Je hebt beide rollen vervuld. Het is tijd voor jou om je vrede en vreugde te vinden. Geen van beide is waarschijnlijk als je binnen het formaat blijft dat je hebt gemaakt om je eerste twee innerlijke richtlijnen te voltooien.

Je bent een nieuw wezen in een nieuwe wereld met nieuwe innerlijke richtlijnen. Waar heb je van gedroomd? Kan die droom worden vervuld in uw huidige fysieke omgeving? Als dat zo is, krijgt u geen nieuwe kansen die contra-intuïtief lijken, maar opwindend aanvoelen.

Anderen van jullie ontdekken dat je dromen op totaal onverwachte manieren worden vervuld. Niet zoals je weken geleden interessant of waarschijnlijk zou hebben gevonden, maar opwindend – en een beetje beangstigend. Alsof alles te snel gaat en toch niet snel genoeg. Alsof de kans bijna te mooi is om waar te zijn, maar het goed voelt, nadert u uw beslissing.

Sommigen van jullie zullen de sprong niet wagen. Dat is te verwachten omdat het avontuur te veel lijkt, te snel, of door het avontuur te grijpen, zou je te veel kunnen opgeven. Dat is tot op zekere hoogte waar, want wat je opgeeft zijn veel 3D-wereldvreugdes - vrienden, familie, collega's of een gemeenschap die grotendeels gelijk leek maar niet compleet omdat je bleef wensen dat dit of dat zou uitbreiden. meestal goed gevoel.

Je bent een nieuw wezen in een nieuwe wereld met een opwindende nieuwe uitdaging die weinig te maken heeft met je 3D-wereld en alles met je nieuwe wezen. Dit avontuur is een belangrijk onderdeel van je nieuwe leven.
Je kunt besluiten dit avontuur door te geven, maar als het goed voor je is, krijg je over een paar dagen hetzelfde of een soortgelijk avontuur aangeboden. Want dit avontuur is het skelet, als je wilt, van je nieuwe leven – de sleutel tot je nieuwe wereld.

Misschien ben je te bang om het nu te accepteren, maar morgen, volgende maand of zelfs volgend jaar niet. Het is een creatieproces. Als je eenmaal je gemeenschap hebt gevonden - wat een nieuwe baan, huis of locatie kan betekenen - zal je leven vleugels beginnen te krijgen die deze vreugde en deze vreugde en ga zo maar door bieden.
Dit skelet van je nieuwe leven wordt je aangeboden totdat je het accepteert. Een bijna amorf skelet dat je nieuwe levensraamwerk is. Of het nu contra-intuïtief of onmogelijk lijkt, je hebt dit raamwerk gemaakt om je nieuwe leven buiten 3D te beginnen.

Sta jezelf toe om naar je hart te luisteren in plaats van naar logica. Deze verschuiving heeft niets te maken met 3D-logica en alles met opwinding, zelfs een urgentie die je lange tijd niet hebt gevoeld.
Dit is je droom die begint uit te komen. Dit is je nieuwe raamwerk. Laat die gedachte in je wezen zweven voordat je een beslissing neemt. En weet dat uw beslissing de juiste voor u zal zijn - inclusief niet meteen in dit nieuwe leven springen.

Misschien heb je meer tijd nodig in je huidige fysieke of werkomgeving. Dat maakt niet uit; je moet je innerlijke stem volgen, inclusief de stem die doorgeeft dat het te beangstigend voor je is om nu te veranderen.

Maar als deze actie je nieuwe innerlijke kader is, zal dezelfde of soortgelijke kans keer op keer worden aangeboden totdat je uiteindelijk besluit dat je deze kans meer nodig hebt dan de zekerheid van wat was.

Zo zal het zijn. Amen.