woensdag 17 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 16 mei 2023 – De Jupiter/Pluto “Pull” begint – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 16 mei 2023 – De Jupiter/Pluto “Pull” begint
– Door Dr. Schavi M. Ali

Jupiter - de planeet die gewoonlijk van expansie, welwillendheid en grotere filosofieën is - gaat vandaag, dinsdag 16 mei 2023, om 13:20 uur (EDT) officieel naar Tropical Taurus.

Het zal echter een vierkant vormen met Pluto - de planeet van krachtige transformatie (soms op ongemakkelijke manieren), geheimen die worden onthuld, kwesties van ziedende woede, en ook transcenderen boven chaos - retrograde in Tropische Waterman.Plus, Uranus - de planeet van plotselinge gebeurtenissen, rebellie en technologie (die het teken Waterman regeert) bevindt zich in Tropische Stier en kan grillige, verwarrende resultaten veroorzaken als er nieuwe wegen van ideeën worden bewandeld.

Stier richt zich sterk op financiën en materiële overvloed en is ook geïnteresseerd in schoonheid en liefde omdat het - net als het teken Weegschaal - wordt geregeerd door Venus - de planeet van liefde, schoonheid en overvloed.
Hoewel Venus in Kreeft is en koesterende moederlijke vibes creëert en een harmonieus sextiel maakt voor Taurean planetaire plaatsingen, zal de "pull" van Jupiter en Pluto ervoor zorgen dat we onszelf meer koesteren en bemoederen in plaats van zoveel naar buiten toe te geven.

Met andere woorden, er is behoefte aan herstel en revitalisering na zoveel wereldwijde spanning en drama van de afgelopen maanden dat nog steeds voortduurt.
Er zal nog meer drama ontstaan ​​wanneer Pluto op 11 juni verder terugspringt in zijn retrograde status naar Tropische Steenbok.

Er zullen nog meer wereldwijde zakelijke zorgen, zakelijke verwarring, politie- en militaire problemen, regeringsconflicten en herstructurering van organisaties zijn.

De planeet zelf zou meer grote aardbevingen en sterke weersituaties kunnen meemaken.