dinsdag 16 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 15 mei 2023 – Een reden om na te denken – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 15 mei 2023 – Een reden om na te denken
– Door Dr. Schavi M. Ali

Op zondag 14 mei ("Moederdag" in de VS) lanceerde "Space X" 56 nieuwe "Starlink Broadband Satellites" de ruimte in, waardoor het totale aantal tot nu toe op 4.129 satellieten is gelanceerd sinds 2019.
Tegen het einde van het jaar 2030 zullen er naar verwachting 100.000 breedbandsatellieten in de ruimte zijn. Het veronderstelde doel van al deze technologie is om betere en bredere internetmogelijkheden te bieden en ook om ervoor te zorgen dat internetdiensten ruimtegericht kunnen zijn in plaats van afkomstig te zijn van ondergrondse kabels op aarde.
Natuurkundigen en astronomen klagen echter al een tijdje over hoe moeilijk het wordt om nauwkeurig te bestuderen wat er in de kosmos gebeurt vanwege interferentie van de satellieten.
Het lijkt erop dat de mensheid in technologische verwarring verkeert. Is dit eigenlijk "wrak-nologie"?
Een van de waarschuwingen aan de mensheid via het onderzoek van de Russische kosmonauten Dr. Marina Popovich en Dr. Lidia Andrianova die meer dan 250 graancirkels over de hele wereld hebben gedecodeerd – aan ons gegeven door buitenplanetaire wezens – is dat onze planeet zou ervaren verschillende "pre-rampen" voor een grote die de aarde volledig zou kunnen uitroeien.
Een van deze "pre-rampen" is de ontwrichting van technologie op alle niveaus die momenteel door de mensheid worden gebruikt: computers, mobiele telefoons, zendmasten, satellieten, enz.
Dit gebeurt al en de ontwikkeling van "kunstmatige intelligentie" ("AI") door middel van mensachtige robots vergroot het potentiële gevaar.
De aandrang op machines die het grootste deel van de natuur vervangen, is reden om na te denken over de toekomst, aangezien veel mensen praten over de komst van een "Nieuwe Gouden Eeuw".
Het komt zeker omdat de ervaringen ervan worden besproken in oude geschriften, en de meest gedetailleerde informatie over de "Yuga's" ("Tijdperken") is te vinden in de Vedische geschriften.
De volgende "Gouden Eeuw" zal echter niet het type technologie omvatten dat gretig naar de beschaving wordt geduwd. De GEEST (“Levenskracht”) en ZIEL (“HOGER ZELF”) van de mensheid zullen – voor sommigen die al meer Goddelijk afgestemd raken – de “technologie” zijn, geen machines. Er is een oude boodschap die luidt: "De mens maakt plannen en GOD maakt plannen".
Zeker, GOD'S (BRON'S) plannen gaan de bemoeienis van de mensheid te boven.
Ja, de mensheid heeft de vrije wil gekregen, maar zelfs dit mag slechts zo ver gaan. Anders zouden er geen Goddelijke Openbaringen aan de Profeten en Wijzen hoeven te zijn gegeven met betrekking tot heilige principes.
Natuurlijk moet er geloof zijn in een "INTELLIGENT TRANSCENDENCE", een "ONEINDIGE AANWEZIGHEID", een "GODDELIJK ABSOLUUT".
Zou het kunnen dat degenen die zo diep geworteld zijn in technologische machines dat ze het grootste deel van de natuurlijke schepping vervangen, ongelovigen zijn? Zou het kunnen dat ze de spot drijven met gebed tot een HOGER WEZEN en meditatie om leiding te ontvangen?
Zou het kunnen dat ze denken dat ze zelf "GOD" zijn?
Er zijn een paar wetenschappers die zijn geïnterviewd in nieuwsprogramma's die hebben toegegeven bang te zijn voor bepaalde soorten technologische 'vooruitgang'.
Sommigen hebben verder onderzoek geweigerd.
Welke verschrikkingen worden de mensheid al onthouden?
Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tsunami's, enz. zijn allemaal waarschuwingen dat de aarde wordt gereinigd, en de "schoonmaakproducten" komen van zowel binnen als buiten dit zonnestelsel via uitbarstingen van sterke zonnevlammen, stijgende zonnewinden die dichte plasmagolven van coronale massa-ejecties (CME's) - allemaal straling die schokgolven naar de aarde stuurt die zowel tektonische platen als planetaire en menselijke magnetietdeeltjes activeren.
De genade van SOURCE is het transformerende proces van cellulaire kristallisatie, zodat GODDELIJK INKOMEND LICHT zowel een bescherming tegen de krachten van het kwaad kan zijn als een manier om in bewustzijn te stijgen naar het Superbewustzijn – het HOGERE ZELF – de ZIEL waar transmissies van SOURCE zijn echt beschikbaar.
Niet iedereen zal een level omhoog gaan.
Ze hebben een neerwaarts pad gekozen, ongeacht hoe "ontwikkeld" ze "denken" te zijn in dit "Nu".
Niet iedereen's "Nu" zal hetzelfde zijn.
Er zal een sluier van dimensionale scheiding zijn - een mystiek vreemd schijnbaar etherisch leven van welzijn op alle niveaus en ook een plaats waar de gevolgen van misbruikte vrije wil worden uitgespeeld.
De mensheid wordt nog toegestaan ​​om een ​​"Bewustzijnsoverdracht" te maken.
We zitten in een grote klas. Sommigen van ons zijn erg leergierig, luisteren naar SOURCE en maken veel aantekeningen. Anderen vallen uit de klas. Sommigen hebben zich nooit "geregistreerd". Sommigen helpen een "goddelijke symfonie" te bevorderen. Sommigen maken alleen dissonante harde geluiden.
Dus als je dit leest, word je aangemoedigd om je te verbinden met het LICHT van de BRON.
"IT" zal je beschermen tegen niet-gelovige "pestkoppen". "IT" heeft de leiding over alle domeinen.
Om 9:26 AM (EDT) zijn tot nu toe 93 aardbevingen gemeld in een periode van 24 uur met een magnitude van "5,3" in Argentinië.
Zonnevlammen zijn in de vroege "C-Klasse" classificaties ("C.2" en "C.3"), en zonnewinden zijn iets boven normaal en reizen met een snelheid van ongeveer "406" km / s.
De magnetosfeer bouwt zich aan alle kanten op in deeltjesplasma - naar de zon gericht en buiten het zonnestelsel.
NASA meldt echter dat een enorme zonnevlek in een "staat van beroering" verkeert, aangezien de "subspots" voortdurend verschijnen en vervolgens verdwijnen.
Sterke fakkels kunnen uiteindelijk vandaag of binnen een paar dagen optreden.
Begin deze week komt er nog een CME aan.
Ze zijn constant uitgebarsten dag na dag.
Mercurius staat nu direct in Tropische Stier. Jupiter gaat op 17 mei naar Tropische Stier. Pluto is nog steeds retrograde in Tropisch Waterman, maar zal binnenkort zijn verdere achterwaartse "dans" beginnen als hij op 11 juni teruggaat naar Tropische Steenbok en uiteindelijk weer de 29e kritieke graad in dat teken zal bereiken.
Evenementen zullen escaleren gedurende de rest van 2023.