woensdag 17 mei 2023

JEZUS: Liefde is de enige Werkelijkheid, de enig mogelijke Werkelijkheid ~ 17 mei 2023 ~John Smallman


 

JEZUS: Liefde is de enige Werkelijkheid, de enig mogelijke Werkelijkheid.

14 mei 2023 /Door John Smallman

Het collectieve ontwaken van de mensheid in de actualiteit van jullie ontwaken versnelt echt prachtig en grote vreugde wacht jullie allen zeer, zeer, spoedig. Negeer het drama waarmee de diverse media jullie afleiden en ga daar volledig aan voorbij, jullie zijn allemaal precies waar jullie horen te zijn en doen of zijn precies wat jullie pre-incarnationeel van plan waren te doen om het collectieve ontwakingsproces machtig bij te staan. 

Alles stroomt perfect naar een magnifiek moment van bloei. De Liefde die jullie allemaal zijn, jullie individuele maar verenigde energievelden overspoelen de energievelden van degenen die zich bewust beginnen te worden van hun essentiële noodzaak om te ontwaken en ook van degenen die nog diep slapen. De tijd van slapen is voorbij en jullie liefdevolle intenties schudden en beroeren zeer effectief allen die nog steeds in een staat van bijna volledig geheugenverlies verkeren over hun ware aard en hun levensdoel als mensen in vorm. Zonder jullie allen die zo moedig en liefdevol de taken op zich namen die jullie voorafgaand aan jullie huidige incarnaties kozen, zou de vooruitgang naar ontwaken veel langzamer zijn verlopen. Ik dank jullie allen vanuit de diepte van mijn hart, het ene hart van Moeder/Vader/God, het hart van de hele schepping.

Er is slechts EEN oneindig Hart, het Hart van Leven, van Liefde en van elk gedifferentieerd en geïndividualiseerd wezen, onlosmakelijk verbonden met Het Ene, Al Dat Is in eeuwige en oneindige gelukzaligheid. Wie jullie allemaal werkelijk zijn, is momenteel en zeer tijdelijk voor jullie verborgen, alleen omdat jullie een moment geleden – eonen geleden – er vrijwillig voor kozen een vormomgeving te bouwen en binnen te gaan waarin jullie vermogens, door jullie eigen keuze, ernstig beperkt waren.  Deze keuze werd gemaakt om een onwerkelijke toestand te ervaren – scheiding van de Bron – terwijl jullie je voorstelden dat jullie autonome wezens waren, alleen en verlaten in een omgeving waar jullie bestaan voortdurend werd bedreigd en waar jullie uiteindelijk zelfs niet meer zouden leven omdat jullie bestaan zou worden beëindigd door de dood van jullie fysieke menselijke vormen. En ja, jullie menselijke vormen zullen ophouden te bestaan, maar wanneer dat gebeurt, kunnen jullie er altijd voor kiezen een nieuwe te creëren, of terug te keren naar Huis en het spel van onafhankelijkheid en afscheiding niet langer te spelen. Jullie zijn altijd en eeuwig VRIJ om te kiezen voor de beperkingen van de vorm of voor de oneindige mogelijkheden die jullie natuurlijke niet-fysieke wezen geniet in elk moment van zijn bestaan in de Aanwezigheid van en één met God.

Diep in ieder van jullie is het intense en oneindig krachtige weten dat je inderdaad altijd in de Aanwezigheid van de Ene bent, omdat er geen andere staat mogelijk is. Maar in jullie vorm als mensen die de beperkingen van die staat ervaren, hebben jullie ervoor gekozen je niet bewust te zijn van je ware aard. Dat is een deel van het avontuur of de beproeving van het ondergaan van de onwerkelijke staat van afscheiding. Dus, ja, je weet dat afscheiding onwerkelijk is, niet heeft plaatsgevonden en nooit zou kunnen plaatsvinden, toch hebben jullie een schijnbaar uiterst reële omgeving van onwerkelijkheid geconstrueerd en daarin ervaren jullie angst – eigenlijk TERREUR – en de onvermijdelijke pijn en het onvermijdelijke lijden waartoe afscheiding van je alles liefhebbende Bron je zou leiden.

De terreur was natuurlijk van de afgod die jullie verzonnen en god noemden of een andere schijnbaar passende naam, een onwerkelijk wezen gemodelleerd naar het idee van een ouder, wijzer en veel machtiger menselijk wezen aan wie jullie volledige trouw verschuldigd waren en die jullie venijnig zou oordelen, veroordelen en straffen als jullie zijn bevelen niet uitvoerden en hem niet volledig eerden. Vervolgens begonnen jullie oorlogen om hem te verdedigen tegen anderen die zich een andere god hadden voorgesteld die zij eerden en verdedigden in plaats van die van jullie. De waanzin van dit onwerkelijke antwoord op het leven is onvoorstelbaar en toch hebben jullie het eeuwenlang omarmd. Nu staan jullie jezelf eindelijk toe de waanzin van deze manier van leven in te zien, nu meer en meer van jullie zich ervan bewust worden dat er alleen Liefde is en dat alles wat leeft hierdoor wordt omhuld en omarmd, de enige Werkelijkheid, zonder zelfs maar de geringste mogelijkheid van een micromoment van afscheiding ervan.

Degenen onder jullie die er nu voor kiezen om de intentie te hebben om alleen lief te hebben wat zich in jullie leven ook voordoet – en het aantal van jullie dat dit doet neemt elke dag exponentieel toe – vinden steeds meer vrede in zichzelf, terwijl jullie je losmaken van de roddels, het drama, de corruptie en het gebrek aan ethisch gedrag waarop de nieuwsmedia jullie proberen te laten focussen met jullie onverdeelde aandacht – allemaal onwerkelijk! Vroeger werkte dat, maar nu alle media hetzelfde verhaal vertellen en anderen de verborgen informatie naar buiten brengen over deze propaganda die lange tijd is gebruikt om jullie te controleren en te onderwerpen, zijn grote aantallen van jullie gaan beseffen hoe degenen die jullie zo lang hebben vertrouwd, jullie onophoudelijk hebben misleid en verkeerd hebben geïnformeerd om jullie te controleren en zichzelf buitensporige macht over jullie te geven.

Jullie zijn nu bezig om je persoonlijke soevereiniteit terug te winnen, om te weigeren te buigen voor autoritaire pogingen om jullie persoonlijke dagelijkse leven te reguleren “voor jullie eigen bestwil en het bestwil van de samenleving!”. Het bedrog is onthuld en het kritiekloos goedkeuren van autoritaire controle over jullie individuele vrijheid zal nooit meer lukken. Jullie weten dat jullie geschapen zijn als eeuwig vrije goddelijke wezens en dat die toestand nooit veranderd is en nooit kan veranderen. Totale persoonlijke vrijheid is jullie goddelijk recht, dat jullie is gegeven op het moment van jullie schepping als gedifferentieerde aspecten van Degene met Wie jullie nu en in ieder moment van jullie glorieuze en eeuwige bestaan zijn verenigd.

Liefde is de enige Werkelijkheid, de enig mogelijke Werkelijkheid en jullie zijn allen, zonder enige uitzondering – met inbegrip natuurlijk van hen die jullie misleid en bedrogen hebben – zeer vreugdevol in die staat gehuld. Waarlijk, jullie kennen en herkennen jezelf, zonder enige mogelijkheid tot twijfel, als voortdurend één in de alomvattende Aanwezigheid van Moeder/Vader/God.

Moeder/Vader/God, Bron, Liefde IS Realiteit, is je eeuwige en onveranderlijke Thuis. Het is waar je eeuwig verblijft in oneindige en eindeloze vrede en vreugde. Velen van jullie beginnen steeds vaker een gevoel van Werkelijkheid te ervaren, van jullie onafscheidelijke Eenheid met God, nu jullie er regelmatig voor kiezen om stille tijd alleen met jezelf door te brengen door gewoon te zijn. En als het gepraat van het dakbrein afneemt of zelfs voor enkele ogenblikken ophoudt, beginnen jullie je anders te voelen, enigszins sereen in de rust van dat zijn en komt er een weten tot je dat je in werkelijkheid nooit alleen bent, dat je werkelijk Eén bent met Moeder/Vader/God. Dit weten is waarom jullie je sereen voelen en jullie weten dat wat je ervaart de realiteit is van Liefde die jullie omhult en omarmt. Dat weten zal bij je blijven wanneer je terugkeert naar je normale dagelijkse menselijke leven en je zult merken dat je veel gemakkelijker je menselijke leven aanvaardt en ermee omgaat zoals het zich in elk moment voor je ontvouwt.

Dagelijks tijd in stilte doorbrengen is een absoluut essentiële vereiste voor jullie, want in die tijd hebben jullie de volledige kracht van Moeder/Vader/God die jullie omarmt en versterkt, terwijl je opnieuw de intentie hebt om alleen liefdevol te zijn, wat er ook maar in de loop van de dag voor je opdoemt. Jullie zijn geïncarneerd met dit doel in je en jullie vervullen dit heel mooi. Veroordeel jezelf niet negatief over de keren dat je dit vergeet te doen. Jullie wisten voordat jullie incarneerden dat dit zou gebeuren en daarom hebben jullie jezelf van tevoren vergeven!

Jullie zijn allemaal prachtige wezens, volmaakte goddelijke kinderen van God, die hun leven in vorm prachtig aanpakken, precies zoals jullie van plan waren. Daarom bied ik jullie de meest hartelijke felicitaties aan voor jullie voortdurende prestaties terwijl jullie zovelen – veel meer dan jullie je kunnen voorstellen – bijstaan op hun pad naar ontwaken.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: Sjra – voor wakkeremensen.org