woensdag 17 mei 2023

Gekopieerd van de pagina van Judith Kusel


Gekopieerd van de pagina van Judith Kusel

Als we de verborgen zegen beginnen te zien achter alle dingen die ons overkomen, of ons uitdagen, dan verandert alles.
Het hart gaat open.

We krijgen een grotere visie en zien daarmee nu met de ogen van Goddelijke Liefde.
Als we met de ogen van liefde zien, zien we de perfectie, en hoe alles zich perfect ontwikkelt in Goddelijke timing. Niet de onze.

Er moet vele malen zoveel meer op zijn plaats vallen voordat het resultaat er is voor iedereen om te zien, en op een veel hogere manier dan we ooit hadden kunnen voorzien. Het wonder ligt in het zien.

Als we weer veranderen in de toestand van evenwicht, verandert al het andere.
Hoe groot is het wonder van deze gedenkwaardige tijd!

Terwijl we hoger op de Nieuwe Aarde worden getild, moeten we in de hoogste versnelling overstappen. De hickups zijn slechts die kleine dingen waar we soms toezicht op houden in onze haast om er te komen. De grote dingen zijn waar we meer aandacht aan moeten besteden, en dan kijken naar wat we nog niet in de hogere frequentiebanden hebben getild.
Mijn hart en ziel zijn gevuld met vreugde en inspiratie terwijl ik het schrijf.

Want inderdaad, we zullen nu merken dat deze dingen naar boven zullen komen, die we nu eindelijk moeten oplossen zodat we bevrijd zijn, maar we bevrijden ook wat het is, door het ook op te heffen naar de hoogste frequenties. Wat ook niet de bedoeling is om in de Nieuwe Aarde en de 5e dimensionale frequentieband te zijn, zal sowieso oplossen. Want het kan geen vorm vasthouden!

Hoe mooi elke ontplooiing terwijl we elke opwaarts spiraal naar het grote onbekende!

Judith Kusel
Foto: Mario Duguay