zondag 14 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 14-5 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 14-5 & VOORUITZICHTEN: Schumann resonantie korte piek, kort ZONNESTORM, MINDER GROTE ZONNEVLAM ALERT, weer normale magnetische verbinding Zon (HCC) Het is bijna op alle fronten nu rustig en vooruitzicht is dat het nog rustiger wordt.

MINDER GROTE ZONNEVLAM ALERT
De actieve zonnevlekken zijn bijna verdwenen. Er was om 11:00 uur nog wel een grotere zonnevlam C-7.02 niet aarde gericht. Er is nog wel
een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 35% kans M-klasse en 15% X-klasse. De grote zonnevlammen zijn bijna klaar voor nu. Vanaf maandag nog rustiger en er komen voor de komende dagen geen nieuwe actieve zonnevlekken bij, zoals het er nu uitziet. Dus geniet van de afname van de zonneactiviteit tijdens een zonnemaximum. Die zijn zeldzaam.
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

KORTE ZONNESTORM
De zonnewind snelheid is bijna normaal rond 450 km/sec. Er was vanaf 22:00 uur tot 1:00 uur zaterdagavond nog wat activiteit. Hoogste activiteit was zonnestorm kp-5. Daarna weer rust en dat blijft wel even zo. De verwachtte grote zonnestormen van afgelopen dagen zijn veel milder geweest dan verwacht of zijn niet op aarde aangekomen. De rust is weer terug. Geniet er van ✨🌈
(Symptomen KORT AAN DE ORDE zonnestorm en ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

KORTE PIEK SCHUMANNRESONANTIE
Er was een korte full spectrum verstoringen van de Schumannresonantie (SR) rond 5:00 uur met een gemiddelde activiteit rond 42 amplitude. Dit is tegen hoog aan. Omdat er niet veel andere verstoringen waren, is de uitwerking bijna niet voelbaar.
(Symptomen MILD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er NIET. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum, dus alle frequenties in ons worden MILD geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Op 21 mei geef ik een online workshop 'SCHEPPINGEN EN ZO...' Informatie over de Matrix de Scheppingen, ons huidige ontwikkelingen enz.

HCC VOORBIJ
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is weer voorbij voor de komende 3 tot 4 weken.

Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en Zo'n weer normaal is met de negatief geladen zuidpool van de Zon. (De milde symptomen zijn VOORBIJ (soms kan het de eerste dagen na de omslag nog wel voelbaar zijn.) slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we meer vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.)

VERSTORINGEN ZIJN VOOR NU VOORBIJ
Wanneer je nu nog binnenstebuiten ligt van de elektromagnetische verstoringen, dan zijn het de naweeën van de intense verstoringen van de afgelopen tijd met de Zon die als een mitrailleur maar grote zonnevlammen bleef vuren. En ook de processen van het eclipsseizoen zijn altijd extra intens. Beide zijn met elkaar verbonden. Wanneer er energetisch activiteit is met grote processen van bewustwording zoals rond het eclipsseizoen, dan zijn er eigenlijk ook altijd elektromagnetisch verstoringen van de Zon, die de frequenties doorgeeft ons zonnestelsel in. Maar gelukkig is het weer achter de rug. Misschien kun je nu de rust terugkeert terugkijken en zien wat deze activiteit je heeft opgeleverd aan groei in bewustzijn. Misschien kan het artikel van de Maansverduistering of de video je inspireren: https://inzichten.com/leef-je-bezieling-met-jouw-tribe/

Lekker bijkomen in de wekelijkse meditatie webinars. Van binnenuit open je de nieuwe energie lichamen en breng je jezelf weer in evenwicht: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com