woensdag 17 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 17-5 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaa


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 17-5 & VOORUITZICHTEN: Full spectrum Schumann resonantie pieken, verhoogde protonen, C-klasse zonnevlammen en gat corona aarde gericht.

LANG GEREKTE ZONNEVLAM MET CME
Rond 17:00 tot 20:00 uur was er een langdurende zonnevlam C-7.36, meestal een signaal dat er ook een CME getriggerd is. GROTE ZONNEVLAM ALERT 25% M-klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlammen. Er zijn nieuwe actieve zonnevlammen in zicht.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GAT CORONA AARDE GERICHT
Gat corona aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.

Inspiratie over de innerlijke processen vind je in het artikel over de Maansverduistering van vrijdag 5-5-2023: https://inzichten.com/leef-je-bezieling-met-jouw-tribe/

GEMIDDELDE SCHUMANNRESONANTIE
Er waren korte full spectrum verstoringen van de Schumannresonantie tussen 7:00 en 15:00 uur met max. rond 37 amplitude. Dit is gemiddeld. Omdat er wel andere verstoringen waren, zoals protonen en zonnevlammen is het goed voelbaar.
(Symptomen GEM.: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met zonnevlammen en protonen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum, dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Op 21 mei geef ik een online workshop 'SCHEPPINGEN EN ZO...' Informatie over de Matrix de Scheppingen, ons huidige ontwikkelingen enz.

VERHOOGDE PROTONEN
De zonnewind snelheid is niet verhoogd en dus op normale waarde 400km/sec. Vanaf 22:00 uur dinsdagavond zijn de protonen mild verhoogd. Dit komt voort uit een CME die bij een zonnevlam werd getriggerd. Verhoogde protonen zijn de heftige variant van zonnewind met grovere deeltjes. Dus hoofdpijn, misselijkheid en moe zijn kan extra aan de orde zijn.
(Symptomen zonnestorm en ook bij verhoogde protonen dan extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heerlijk even bijkomen en weer tot rust in en in de stilte in jezelf. Alles integreren: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com