vrijdag 26 mei 2023

Een enorm grote zonnevlek ~ Dr Shavi M. Ali


Een enorm grote zonnevlek bouwt op onze zon die vier keer zo breed is als de aarde.
NASA heeft gemeld dat als het explodeert, de fakkels erg sterk zullen zijn.Onze zon houdt al energie vast voor krachtige "M-klasse" fakkels, dus de enorme zonnevlek die onlangs is waargenomen, zou de krachtigste fakkels kunnen ontketenen - "X-klasse".
Zonnewinden reizen met "608,2" km/s, wat veel hoger is dan normale windsnelheden tussen 300 en 400 km/s.
Dus als de enorme zonnevlek explodeert, zullen er zeer zeker sterke ontploffingen van deeltjesplasma volgen.
Protonfluxen komen de magnetosfeer van de aarde binnen en komen aan de andere kant van onze planeet.
Vermengd met de vermoedelijk inkomende sterke zonnevlammen van onze zon, die ook bestaan ​​uit protonen, elektronen en meer, zou de elektromagnetische energie vandaag extreem kunnen zijn en het weekend ingaan.
Er zijn de afgelopen 24 uur 90 aardbevingen geweest met een sterke "6,6" magnitude in Colombia en een "6,2" in Oost-Timor.
Onnodig te zeggen dat de tektonische platen van onze planeet erg geroerd zijn door de kosmische energetica.
Zelfs zonder krachtige fakkels en hun CME's kan de kracht van de zonnewind bij sommige mensen oorsuizen, hartkloppingen, angst, verhoogde pijn in spieren en gewrichten, gebrek aan rustgevende slaap en vermoeidheid veroorzaken.
We mogen niet vergeten dat er een tweeledig proces gaande is. Aan de ene kant wordt kosmische krachten toegestaan ​​om dit rijk van disharmonie op te ruimen en te reinigen, en aan de andere kant wordt LICHT gestuurd om cellulaire archieven (en hun DNA) van beide opnieuw uit te lijnen, opnieuw te kalibreren en te herstructureren. de aarde en de mensheid die op "Haar" woont.
Dit alles wordt beheerst door de BRON, waarbij de vrije wil van de mens een belangrijk onderdeel is van hoe sterk het opruimings- en reinigingsgedeelte moet zijn tijdens deze "Schemering van Kali Yuga" ("Tijdperk van Chaos").
Zoveel mensen denken dat we ons al in het "Aquariustijdperk", de "Nieuwe Gouden Eeuw", "Sattva Yuga", enz. bevinden.
Er worden veel titels gegeven aan het tijdperk van wedergeboorte en transformatie van koolstof naar kristallijn.
Echter, als zoveelste herinnering: zo'n prachtige nieuwe ruimte/tijd kent geen oorlogvoering, geen ziektes, geen haat, geen milieuvervuiling, geen massale schietpartijen, geen politieke intriges, geen familie- of gemeenschapsstoornissen, geen barre destructieve weersomstandigheden, geen economische problemen. , geen racisme en geen geestelijk bankroet.
Is een van deze gewist van deze planeet die we "Aarde" of "Aarde/Gaia" noemen?
Waarom bouwen rijke entertainers en politieke wereldleiders op hoog niveau dan bunkers, en waarom wordt er geprobeerd om snel ruimtevaartuigen te bouwen waarmee "bepaalde" mensen naar een andere planeet kunnen gaan? Bereiden ze zich voor op een dreigende catastrofe?
Weten ze meer over oude leringen dan de meeste mensen zich realiseren, en dat een van die leringen is dat voordat er een "Gouden Eeuw" aanbreekt, er meestal eerst een wereldwijde catastrofe heeft plaatsgevonden?
De omstandigheden kunnen deze keer anders zijn.
Als genoeg van de mensheid naar een hoger bewustzijn verheft, kan een catastrofe worden vermeden.
Ook dit is een oude leer.
Zoveel voorbije tijdperken hebben gezien dat de mensheid dit niet besefte. Zo stonden de Atlantische wetenschappers erop gevaarlijke technologie te ontwikkelen (net zoals dat nu gebeurt), en experimenteerden ze voortdurend met de natuur (wat ook tegenwoordig gebeurt).