zondag 14 mei 2023

ECETI Nieuws: “We komen in een tijd van persoonlijke verantwoordelijkheid, een tijd van verantwoording.” ~ 14 mei 2023 ~ James Gilliland


 

ECETI Nieuws 7 mei 2023

“We komen in een tijd van persoonlijke verantwoordelijkheid, een tijd van verantwoording.”

Door: James Gilliland – 7 Mei 2023

Ik was aan het mediteren bij de rivier en kreeg zeer hoopvolle informatie. Cazekiel, de samenvoeging van Ezechiël van weleer en Casia, wiens ziel fuseerde en opsteeg naar de 7e dimensie, ook bekend als de God van de Eeuwige Gelukzaligheid, drukte heel duidelijk uit dat de Universele Wet eraan komt. Dat is een van de redenen waarom jullie de laatste tijd wereldwijd allemaal schepen zien, waarvan de meeste Pleiadeaans zijn, samen met een consortium van anderen uit de hoge 4e en 5e en 6e dimensies. Buiten dat hebben zij geen schip nodig, er zijn echter wezens die bekend staan als Andromedins die gemagnetiseerde lichtlichamen hebben en lichtschepen die mythologisch bekend staan als Aartsengelen. 

Ze zeiden dat er een stroom van energieën zou zijn die door de Plejaden wordt geleid, let op je zon. Er zal een reeks zonnevlammen en CME’s zijn, coronale massa-uitstoten, gevolgd door een andere grote stroom door de bron van alle schepping. Dit is een geschenk. Gebruik deze tijden wijselijk. 

Mij is verteld dat zij die in angst leven, schuldgevoelens koesteren, en zij die verdeeldheid zaaien, de tirannen met hun imperia en agentschappen, het niet goed zullen doen. Velen zullen zelfmoord plegen. De angst, schaamte en schuld zullen te veel zijn om te dragen. “Ik verwacht dat veel CEO’s, hoge leiders die zich met goddeloze activiteiten hebben beziggehouden, de eersten zullen zijn.” Vooral degenen die betrokken zijn bij vaccins en kinderhandel. 

Anderen die niet in overeenstemming zijn met de Universele Wet zullen bijna onmiddellijk karma ervaren, de tijd versnelt en de reactie op hun daden zal snel komen. Ontkenning is geen optie, de lessen zullen exponentieel toenemen in ernst. Alles wat niet gebaseerd is op de Universele Wet zal worden ontmanteld. Dit is geen jaren in de toekomst, het zal heel snel komen. De chaos die jullie nu zien is het genezingsproces. Wat ooit verborgen was, wordt nu onthuld. Iedereen en alles zal gezien worden voor wat het is, zijn ware aard en motief. Bereid je voor op veel vallende afgoden. Velen zijn al weg, huizen dichtgetimmerd, niemand thuis. 

Mij is verteld om klaar te zijn voor tien dagen van duisternis. Wat dat betekent weet ik niet zeker. Een grote zonnevlam die het netwerk platlegt, de witte hoeden en het leger die de boel tijdelijk afsluiten, ik weet het niet zeker. Ik stel voor daarover te mediteren om te zien wat het voor jou betekent en wat je moet doen om je erop voor te bereiden. Het oude systeem moet transformeren of instorten. Je afhankelijkheid van het oude systeem zal je lot bepalen. 

We komen in een tijd van persoonlijke verantwoordelijkheid, een tijd van verantwoording. Het is een tijd voor vergeving van jezelf en anderen, een tijd om het verleden los te laten en je eigen persoonlijke God/Schepper/Grote Geest verbinding te maken. Het maakt niet uit welke cultuur, geloof of religie. Er zijn geen scheidslijnen in God. Alleen de verdeeldheid die in de loop der tijd is ontstaan door religieuze interpretaties van de boodschappen van God/Schepper/Grote Geest. Was Jezus een christen, was Boeddha een boeddhist, was Mohamed een moslim? De religies volgden later.  Er zijn geen ‘go betweens’ die je persoonlijke Godverbinding voor je maken. Zij die angst, schuld, onwaardigheid en verdeeldheid prediken zijn de verdelers. Het is tijd om alle culturele en religieuze grenzen te overstijgen, eenheidsbewustzijn is het doel. Je bent niet alleen een lichaam en een persoonlijkheid, je bent een ziel en een geest en die geest is multidimensionaal in uitgebreide staten van bewustzijn, helemaal terug naar de bron. We zijn allemaal familie in de geest, geboren uit dezelfde Schepper. Het is tijd om ons daarnaar te gedragen.

Er wordt gezegd dat de enige reden waarom we persoonlijke problemen hebben, de leugen is dat we een persoon zijn. We zijn zoveel meer en als je dat begrijpt, vallen de verdeeldheid en de meeste problemen weg. 

Er worden wegen gecreëerd om degenen die onterecht opgesloten zitten vrij te laten. Er komen opsluitingen voor degenen die mensen onterecht opgesloten hebben. Dingen zullen snel gaan. Veel hangt af van het leger, dat genoeg heeft van het bedrog en de vernietiging van Amerika. De energie om deze misstanden recht te zetten is niet te stoppen. Moge de moed bij je zijn om te doen wat je in je hart weet dat goed is. 

Het ga je goed,

James Gilliland

www.eceti.org

ECETI Stargate, Rumble, Viemo, Youtube

Vertaling: wakkeremensen.org