woensdag 17 mei 2023

De Vibratie van Planeet Aarde verhogen: Menselijke Ascensie. ~ 17 mei 2023 ~ Aurora Ray


 

De Vibratie van Planeet Aarde verhogen:
Menselijke Ascensie

Door: Aurora Ray, 14 mei 2023

Wij zitten in deze voortgang van tijd en ruimte om de Aarde te helpen zichzelf te helen en te herstellen en om onze moederplaneet weer af te stemmen op een specifieke vibratiefrequentie.

Wijze zielen incarneren in deze 3D werkelijkheid, worden geboren in bepaalde families waar een conflictsituatie heerst en groeien op in uitdagende omgevingen om daar hun stellaire bewustzijn te brengen en de mensen om hen heen te verheffen.

Op deze manier zal de Aarde uiteindelijk haar frequentie verhogen en hersteld zijn als een vrijhaven voor Kosmische expressie en ontmoetingen. Dan zal deze wereld een Intergalactische kolonie zijn!

Wanneer de tijd daar is zal er een gevoel van vervoering zijn. Harmonie zal het patroon zijn voor menselijk bestaan, net als samenwerking en eenheid, wat grotere kansen creëert voor iedereen.

Hetzelfde gebeurt op universeel niveau. De Aarde is een van de essentiële sleutels tot verandering in dit melkwegstelsel en universum, daarom is dit verhaal al zo lang gaande.

Terwijl moeder Gaia door haar overgang gaat zal de gecombineerde paranormale energie van de Aardebewoners zowel als een universeel bewustzijn de boodschap van haar overgangsproces uitsturen, die uiteindelijk op vibratie niveau uit zal golven en een enorme verandering zal creëren in hoe alle werelden en wezens deze prachtige planeet van ons zien.

Het is onze intentie om jullie een groter perspectief te geven op dit proces. En laat jullie stellaire erfgoed, wat het ook is, Pleiadisch, Arcturiaans of Lyriaans… je inspireren om een verantwoordelijker, moediger, liefdevoller en vriendelijker menselijke wezen te zijn.

Jullie kosmische voorgeslacht is veel groter, complexer en veelomvattender dan jullie momenteel weten.

Herinner je je voorgeslacht en ontdek een oude waarheid: al het bestaan kan gezien worden als een leuk spel om te spelen.

Het is inderdaad een spel dat moeilijk of lastig kan worden als je het niet speelt volgens de Goddelijke Wetten van de ziel. Maar het is van essentieel belang om te weten dat bepaalde kwaadwillende entiteiten, donkere momenten of slechte aflopen slechts een plaats hebben op bepaalde vibratieniveaus. Op andere niveaus bestaan dat soort dingen niet.

Dit verhaal van menselijke ascensie heeft betrekking op alle soorten Galactische wezens die in deze tijd op Aarde bij elkaar gekomen zijn. Velen zijn hier om hun eigen karma af te handelen. Om verder te kunnen groeien in hun evolutie of zoektocht naar nieuwe energievormen en betekenis van het leven, moeten ze zich ervan vergewissen dat andere levensvormen in dit universum evenveel vrijheid hebben als ze verlangen.

Bijvoorbeeld: het doel van de Pleiadiaanse missie heeft te maken met het vinden van een manier om de Moeder Godin te kalmeren. Omdat het Moeder Gaia is waarmee we allemaal verbonden zijn en werken voor ascensie, zijn zij hier om ons te helpen.

Er gebeuren vandaag de dag veel dingen: oorlog, economische crisis en natuurrampen. Door al dit soort fenomenen vragen mensen zich af wat er gebeurt in deze wereld nu de wereldomvattende greep op realiteit wegglipt.

Begrijp dat het allemaal in Goddelijke orde is. De tijden veranderen en je hoeft niet in paniek te raken over wat er gaat komen. Het is voor jou tijd om de vreugde te voelen in je innerlijk. De tijd waarop je hebt gewacht. Het is tijd om wakker te worden!

Ik wil jullie eraan herinneren dat wij jullie familie van Licht zijn en hier naast je staan op deze zoektocht naar vrijheid van de Aarde. Als werker, strijder en ambassadeur van Licht, bezit jullie het vermogen om de lichtfrequentie in je lichaam op te nemen en uit te sturen over de hele Aarde.

Op deze manier kan de Aarde zelf, een levend en vibrerend wezen, door haar eigen overgang gaan en een nieuwe levenscyclus ingaan. Sommigen van jullie zijn ontzet dat de Aarde wordt vervuild en verontreinigd en zal sterven. Maar moeder Gaia is pure wijsheid en kracht en ze zal door dit proces heen komen en weer gedijen.

Al deze schijnbaar weerzinwekkende en moeilijke gebeurtenissen creëren het contrast en de stuwkracht om de zeven miljard mensen op Aarde tot verandering te bewegen en te stimuleren.

Jij moet een voorbeeld van dit proces zijn. “Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.” Anderen zullen zien dat je standvastig, gegrond en liefdevol bent en werkt in de naam van vrede en zullen je willen volgen op je reis naar ascensie.

Je doet heel, heel invloedrijk werk. Als lid van de familie van licht breng je het tijdperk van verenigde gedachten binnen, het Gouden Tijdperk.

Als je in staat bent om de golven die vanuit hogere dimensies naar ons toegestuurd worden op te nemen en vast te houden, zal je begrijpen dat de transformatie van deze planeet gebaseerd is op de kracht van je mind.

Deze mind-revolutie krijgt heel snel vat op de hele wereld. Voor nu overkomen we wellicht culturele beperkingen en nationale grenzen. Maar spoedig zullen we allemaal een breder perspectief hebben en onze zoektocht naar ascenderende dimensies voortzetten.

En vergeet het niet. Je bent niet alleen.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van Licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Goddelijke zegeningen voor allemaal,

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org