zondag 14 mei 2023

DE PLANETEN Zondag 14 mei 2023 ~ Tanaaz


DE PLANETEN

Zondag 14 mei 2023
Vandaag gaat Mercurius in Stier weer direct na sinds 21 april in Retrograde te zijn geweest. Aangezien Mercurius zijn retrograde begon direct na de Ram Nieuwe Maan Zonsverduistering, kunnen we nu thema's van de eclips aan het licht zien komen, zoals inzichten over onze eigenwaarde, productiviteit, en de voortgang van onze doelen. Mercurius zal enige tijd nodig hebben om terug te keren naar zijn vroegere snelheid, dus beweeg de komende weken langzaam en let op alle berichten die worden onthuld.

Vanaf vandaag tot 21 mei is ook Jupiter vierkant Pluto. Dat brengt ons de kans om nieuwe krachten te ontwkikkelen en zorgt ervoor dat we moeten opstaan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en uit te breiden. We kunnen nu ook het gevoel krijgen dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt en de resultaten van onze inspanningen zien.

Jupiter Vierkant Pluto kan echter ook een zwaar gevoel met zich meebrengen en kan ons in eerste instantie het gevoel geven vast te zitten of ons machteloos te voelen. Als dit resoneert, gebruik dan deze energie als inspiratie om te kijken naar hoe je weer in je kracht kunt komen en welke stappen je kunt zetten om zelfvertrouwen op te bouwen.

© Tanaaz - Intuitieve Astrologie

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-forecast... - Afbeelding: Mercurius, de planeet die het dichtsbij de zon staat.

AFFIRMATIE
Vandaag gebruik ik de energie
om weer in mijn kracht te komen.