dinsdag 16 mei 2023

De Gabriël Boodschappen: “Resoneer met wat waar is voor jou en laat de rest liggen.” ~ 16 mei 2023 ~ Shanta Gabriel

De Gabriël Boodschappen:
“Resoneer met wat waar is voor jou en laat de rest liggen.”

Gechanneld door: Shanta Gabriel – 14 Mei 2023

Dierbare,

Elke dag ontvang je wijsheid en leiding van de Engelen. Soms komt deze leiding van mensen om je heen – vrienden, familie, leraren, vreemden of tekens op voor de hand liggende plaatsen. Soms komt deze wijsheid als een innerlijke aansporing. Telkens wanneer je leiding ontvangt, zul je, als je je innerlijk afstemt, een resonantie voelen wanneer ze van een plaats van waarheid voor jou komt. Je kunt dit je “God check” noemen. Creëer je eigen kleine teken dat je kunt herkennen wanneer iets goed voor je is. Dan heb je een manier om echt te weten wat te allen tijde in jouw hoogste goed is.

Het is belangrijk om deze “God check” te doen voordat je mentaal bezig bent, want de geest schept soms verwarring. Het is het hart dat is afgestemd op de Oneindige Intelligentie. Hier ontvang je je waarheid. Wat in jouw hoogste goed is, is vaak niet de meest rationele daad. Je moet bereid zijn dat te doen wat diep in je hart resoneert als de meest geschikte actie voor jou.

De God in jou kent de antwoorden. Maar voordat je ze kunt horen, moet je misschien een klein gebedje tot jezelf richten in momenten van beslissing, vooral wanneer je tegenstrijdig advies krijgt van veel goedbedoelende mensen om je heen. Neem de tijd om je te centreren in je hart, zodat je kunt weten wat waar is voor jou.

Oefening:

Een klein ritueel dat voor jou nuttig kan zijn, is stoppen, diep ademhalen en tegen jezelf zeggen: “De God in mij kent de waarheid in deze situatie.” Haal een paar keer diep adem en ga verder met je levensproces. Je zult een resonantie in jezelf voelen die je ware weten is. Hoe meer je naar deze resonantie handelt, hoe sterker ze zal worden. Wees meer en meer bereid om datgene te doen wat je hart je vertelt dat goed voor je is, in plaats van je rationele gedachten of de suggesties van de mensen om je heen te volgen.

Niemand weet beter dan jij wat werkelijk in jouw hoogste belang is, wanneer je in die oneindige verbinding staat met de Bron van al het leven. Vraag om een sterke en heldere verbinding.

Het is heel nuttig om vooraf te danken voor duidelijke aanwijzingen van God. Dit schept een frequentie van energie in en om je heen die de Engelen in staat stelt je hulp te brengen. Met een houding van dankbaarheid kom je een heel eind om datgene tot stand te brengen wat je het liefst wilt in je leven. Wees duidelijk over de kwaliteiten die je wilt, zoals vreugde, wijsheid, liefde, voorspoed en vrede. Al deze kwaliteiten vertegenwoordigen de energie van het universum die altijd voor je beschikbaar is. Je moet er direct om vragen om ze te kunnen ontvangen. Je moet ook je aandacht blijven richten op wat je wilt, in plaats van je te concentreren op wat je niet wilt in je leven.

Dus de stappen die we voorstellen om een hoger niveau van orde in je leven te brengen zijn:

Stop, haal adem, vraag, bedank, en wees dan bereid te ontvangen op een niveau dat je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Sta de Goddelijke Aanwezigheid toe in je leven te werken.

Wanneer je vanuit dit hoge niveau van intentie komt, zul je in jezelf de resonantie van je hoogste waarheid beginnen te voelen. En vanuit deze plaats komt Goddelijke Juiste Actie.

Denk aan je boodschap van Aartsengel Gabriël vandaag: 

Resoneer met wat waar is voor jou en laat de rest voor wat het is.

Shanta Gabriel voor

Aartsengel Gabriël

14 mei 2023

ShantaGabriel.com

Vertaling: wakkeremensen.org