vrijdag 26 mei 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het lijkt allemaal op dit moment wat rustiger. Vannacht zijn er weer nieuwe downloads binnen gekomen. Je zal het gevoeld hebben. Rond 3 uur vannacht was het echt behoorlijk te voelen. Er is nog een volgende verstoring in de registratie van de Schumann resonantie geweest die langer duurde dan de verstoring die er in de ochtend was. De zonnevlek is nog rustig, kan natuurlijk zo veranderen, maar leef in het NU. Zorg voor goede aarding.

Magnetisch veld is niet alleen onrustig, ook heel zwak. Aarden, handen aan de wastafel, voeten in je voeten, veel water drinken, blote voeten lopen. Het kan je allemaal helpen. Mantra's zeggen werkt ook.

NOAA-voorspellers zeggen dat een CME vandaag, 26 mei , in de buurt van de aarde zou kunnen komen (of misschien een vluchtige slag zou kunnen geven) . Het werd vier dagen geleden de ruimte in geslingerd door een M1.9-klasse zonnevlam van zonnevlekkencomplex AR3311-12. Hoogstens zouden kleine geomagnetische stormen van de G1 -klasse.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewindsnelheid: 490,9 km/sec

--->De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.