woensdag 17 mei 2023

De energie van dit moment (avond) Marjolein Ingrid Soulpursang


De energie van dit moment

Gisteren, 16 mei, ontdekten satellieten in een baan om de aarde eenzonnevlam van klasse M9.6 van een zonnevlek die zich verschuilde achter de zuidoostelijke rand van de zon. Het was slechts procentpunten verwijderd van een X-flare. In feite was het waarschijnlijk een X-flare die gedeeltelijk werd overschaduwd door de rand van de zon.

Hoewel de onderliggende zonnevlek aan het zicht onttrokken was, slaagde hij er toch in de aarde te raken. Straling ioniseerde de bovenkant van de atmosfeer van onze planeet. Een nieuwe en potentieel grote zonnevlek verschijnt op de omcirkelde locatie.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Er zijn vandaag ook weer pieken in de Schumann resonantie te voelen geweest. De sterkste was 36 Hz.

---->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnewindsnelheid: 412,4 km/sec
Instroom fotonen energie laag: dichtheid: 2,88 protonen/cm 3

Planetaire K-index/ zonnestormen
Nu: Kp= 1.00 stil
24 uur max: Kp= 1.67 stil

Wanneer ik naar die grote lotus bloem kijk waarop het collectief zit dan worden die steeds onrustiger. Draaien om elkaar heen. Ik krijg het idee dat de energie ze laat draaien en dat ze het niet zelf doen. Dwarrelende vlokken in een geroerd glas........