zondag 14 mei 2023

Binnenkomende energie ~ Alicia


Beste familie, deze post heeft geen betrekking op bepaalde binnenkomende energie (omdat er al enige tijd voortdurend inkomende energieën zijn), maar op Gaia's Magnetisch Veld.
Veel van de fysieke symptomen die we de afgelopen uren hebben gevoeld, worden getriggerd door wat er gebeurt in het magnetisch veld van de aarde na een geomagnetische storm of de ingang van kosmische straling. Er zijn lagen van het magnetisch veld waar kosmische straling gevangen zit, andere waar "pulsen" worden opgewekt (spontane vrijkomen van energie), en andere die kosmische en zonnestraling vergroten.
Dit is een lijst van de effecten op een fysiek niveau die je misschien voelt:
- Pijn in de onderrug, heup en benen
- Overmatige hitte of branden in de voetzolen
- Zwaarheid of gevoelloosheid in de benen
- Pijn of ontsteking in de knieën
- Elektriciteit die binnenkomt via de voeten die door de benen stijgt
- Handen warm of bonkend
- Trillingen in de darmen (verhoging darmgeluid en gassen)
- Angst, onrust en prikkelbaarheid
- Overmatige vermoeidheid en weinig motivatie om dingen te doen
- Diarree en/of constipatie
- Oplopende hitte in alle chakra's
- Hoestaanvallen en in sommige gevallen hoofdpijn

Naast fysieke symptomen kun je vreemde en onverklaarbare sensaties hebben zoals deze:

- Voel dat ze liggen bewogen worden of aan de kant worden getrokken bij het lopen
- Voel je voeten "crashen" tegen een onzichtbaar matras voordat je voet op de grond zet als je loopt
- De vloer voelt onstabiel, beweegt of is minder "vast"
- Dingen breken, laten vallen of tegen de muren lopen
- Luister naar geluiden van glasbrekend of van metalen objecten die crashen of vallen die er niet zijn (vooral degenen die gevoel hebben om subtiele frequenties te horen)

Dromen gerelateerd aan aardverschuivingen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, vallen in een afgrond en scheuren in
Terwijl onze meridianen een manier vinden om op natuurlijke wijze te herkalibreren, krijgen ze waarschijnlijk rode vlekken op hun huid, huiduitslag zonder duidelijke reden, vlekken of blauwe plekken en hebben ze kortdurende krampen of spasmen.

Dieren zijn erg gevoelig voor deze variaties in het magnetisch veld, dus wees niet bang als je ziet dat je huisdieren statisch blijven, de vloer of een specifieke plek observeren, als ze meer slapen en minder eten. Honden hebben de neiging om zomaar te huilen of te blaffen (zoals bij waarschuwing voor een aardbeving) en katten braken, verstoppen of stoppen met eten

Als je je lichamelijk erg ongemakkelijk voelt, ga dan op de grond liggen en sluit de voetzolen en de handpalmen boven je hoofd. Let op je handpalmen en geef jezelf een massage aan de zijkant van het lichaam waar je ziet dat je handpalm roder (of blauw) is of warmer aanvoelt De vermoeidheid die we de afgelopen dagen voelden zal langzaam verdwijnen. Wees geduldig en onthoud dat het slechts een aanpassingsproces is en geen echt risico. Ook dit gaat weer over.

~Alicia~