woensdag 22 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 22-3 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 22-3: Algehele beeld is mild verhoogd met een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4), groot gat corona aarde gericht, kleine C-klasse zonnevlammen en milde Schumannresonantie

MILDE BIJNA ZONNESTORMEN
Vanaf 00:30 uur is de hele nacht en dag al een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4). Milde situatie met verhoogde zonnewind tussen 500 en 550 km/sec. Voor vrijdag is er een heftige zonnestorm verwacht.

(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

MILDE KORTE SCHUMANNRESONANTIE
Om 3:00 uur was er een korte full spectrum milde activiteit van 28 amplitude.
(Symptomen mild: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, met kleine C-klasse zonnevlam en bijna zonnestorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum, dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Video over de groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE


ZEER MILDE LAGE ZONNEVLAMMEN
Er waten zeer lage C-klasse zonnevlammen, ook niet aarde gericht. Het niveau van protonen is weer licht gestegen zondag en dat geeft lichamelijke veel moeheid.
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

Er is een groot gat in de corona van de Zon en die staat op de aarde gericht. De fikse zonnestorm (kp-6) hiervan wordt vanaf vrijdag hier verwacht. (Symptomen: harde ruis/fluittonen in oren en hoofd.)

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com