dinsdag 28 maart 2023

Aartsengel Gabriël ~ Betere Keuzes Maken Voor Het Leven ~ 28 maart 2023 ~ Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriël ~ Betere Keuzes Maken Voor Het Leven.

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 26 maart 2023

 

Maak Keuzes Voor Een Beter Leven, Vrede En Vreugde, En Alle Krachten Van Het Universum Staan Achter Je.

Dit is een universum van vrije wil. De Engelen komen niet helpen zonder dat hen dat wordt gevraagd. “Vraag en je zult ontvangen” was de uitspraak van meester Jezus. Het is dus belangrijk deze steun te vragen bij alle keuzes die je in je leven maakt, van moment tot moment.

Wanneer je een keuze maakt om positief te denken in plaats van negatief; wanneer je een keuze maakt om de beslissingen van een ander te aanvaarden in plaats van te beoordelen; wanneer je ermee instemt om te geven in plaats van te wachten om te ontvangen; al deze keuzes zijn voorbeelden van het openen van je hart en geest voor het ontvangen van je hoogste goed.

Wanneer je kiest voor het hoogste goed voor allen, geef je een signaal aan de beschikbare energie in het universum om je te hulp te komen. Wonderen zullen zich op natuurlijke wijze overal om je heen voordoen, door je bereidheid ze te ontvangen. Mensen zullen je plotseling op een andere manier gaan geven. Synchrone gebeurtenissen zullen plaatsvinden op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit is de natuurlijke stroom van Gods genade die beschikbaar is voor iedereen die bereid is om in harmonie met de Goddelijke Energie te werken en de krachten van het universum achter zich te laten.

Er is een universele energiestroom die op je bevel wacht. Je leeft in het pure potentieel van Alles wat is, een rivier van de hele schepping. Wanneer je afgestemd bent op wat je wilt creëren, en je je openstelt om te ontvangen, zal die krachtige rivier van creatieve energie in de richting van je intenties stromen. Het is de natuurlijke orde van het leven, maar het zal aanvoelen als een wonder.

Deze resultaten komen ook voort uit de bereidheid van jouw kant om je leven goed te laten zijn, en om anderen toe te staan van je te houden en je te steunen. Het heeft te maken met weten wat je wilt en er direct om vragen, en met het geloof te weten dat er een grotere orde en goedheid bestaat voor iedereen die gelooft.

Accepteer dus dat wat er om je heen gebeurt in je leven een weerspiegeling is van wat er in jou gebeurt. Begin kleine keuzes te maken om liefde te ervaren in plaats van angst, om de persoon die je onrecht heeft aangedaan te vergeven, zelfs wanneer de daad onvergeeflijk lijkt, om dank te zeggen voor wat je hebt in plaats van te klagen over wat je niet hebt, en om te geloven dat wonderen zich in jouw leven kunnen voordoen, wanneer je bereid bent ze te ontvangen.

Deze veranderingen in houding brengen een terugkeer van grotere Liefde, Vreugde en Vervulling in je leven. Het begint allemaal bij jezelf en met je oprechte bereidheid om de Engelen en de Universele Aanwezigheid toe te staan je te hulp te komen.

Denk aan jouw boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag:

Maak keuzes voor meer Leven, Vrede en Vreugde, en alle krachten van het Universum staan achter je.

 

Shanta Gabriel
voor Aartsengel Gabriel

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org