zondag 26 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 26-3 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 26-3: De energie is hoogfrequent door elektronenstorm (om en nabij), kleine C-klasse zonnevlammen op de aarde gericht, verhoogde zonnewind en een groot gat in de corona van de Zon die op de aarde gericht staat. Door de hoogfrequente energie kan je aarding slecht zijn.

ELEKTRONENSTORM
Er is een hoogfrequente energie voelbaar. Dit komt o.a. doordat het niveau van de elektronen vanaf zaterdagavond tegen elektronenstorm aan zijn. De vooruitzichten zijn dat dit nog wel een paar dagen zo zal blijven. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Artikel over huidige innerlijke processen: https://inzichten.com/start-van-een-nieuw-tijdperk/

VERHOOGDE ZONNEWIND
De zonnewind snelheid is verhoogd tot ongeveer max. 600 km/sec. Dat is best goed voelbaar met symptomen. Er was weinig reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde.
Maar de intensiteit kan mogelijk extra oplopen, door scheuren in de beschermde magnetosfeer van de aarde. Dat is rond de zonnewende extra aan de orde. Grafiek +2 uur.
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

KLEINE ZONNEVLAMMEN AARDE GERICHT
Er waren zeer lage C-klasse zonnevlammen, wel op de aarde gericht. Maar dus minimale impact. Grafiek +2 uur
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

GAT CORONA ZON AARDE GERICHT
Er is een groot gat in de corona van de Zon en die staat op de aarde gericht. Dit is tot woensdag nog wel aan de orde. (Symptomen: harde ruis/fluittonen in oren en hoofd.)
Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com