vrijdag 31 maart 2023

Atlantis ~ Pleadian Collective


Atlantis

Vrienden van het licht!
Er zijn veel verhalen en interpretaties van Atlantis.
In je huidige waakdroom zouden de afleidingen van het dagelijks leven je nauwelijks interessante momenten kunnen geven voor zo'n verloren beschaving.
Maar velen van jullie hebben zich afgevraagd wat de waarheid is over het leven en het einde van deze magnifieke beschaving!
Ik zal een verhaal met je delen over grote liefde, vernietiging, hulp en opnieuw beginnen!
Het koninkrijk Atlantis werd gevormd in oude dromen toen aardse zielen kracht en doorzettingsvermogen hadden verkregen door de komst van sterrenzaden.
Velen verzamelden zich op een planeet van dualiteit om een ​​eigen paradijs te creëren.
Sterrenzaden van Elohim-rassen geïncarneerd naar de aarde en ook reizend om te bezoeken in grote ambachten.
Het gebied waar het licht van Atlantis gecentreerd was, bevond zich op een locatie die je Noord-Afrika zou noemen.
Dit was lang nadat de Galactische Federatie voor het eerst arriveerde en lang na de schoonheid en vernietiging van Lemurië.
We hebben gedeeld over duistere krachten die naar de aarde komen, evenals over de Crystal City.
Atlantis was pas gevormd toen al deze gebeurtenissen hadden plaatsgevonden.
Het begin van dit verhaal van licht werd tot stand gebracht door een machtige groep die hun kracht en verbinding met de grote schepper van al het leven begreep.
Door kennis te hebben van meditatie en door rechtstreeks met licht te communiceren, kon het bewustzijn zich uitbreiden voorbij de grenzen van alles wat eerder op aarde bekend was.
Met deze kennis kwam kracht en deze zielen creëerden prachtige ambachten met de hulp van de galactische federatie en sterrenzaden die van de aarde hielden en licht naar alle plaatsen brachten.
Aarde-inheemse zielen creëerden gezinnen met sterrenzaden en samen leefden ze gescheiden van degenen die de dualiteit omarmden.
Terwijl de Anunnaki zich over de aarde bleven verspreiden en velen misleidden, werd deze groep van Licht sterker en veerkrachtiger met hun innerlijke kracht.
Hun liefde schiep familiegroepen van volledige eenheid.
De Galactische Federatie ging door met het bezoeken en onderwijzen van het bouwen van woningen met kolommen, kristallen huizen, prachtige kleurrijke bloemen en dieren die licht circuleerden met een overvloed aan paarden met vleugels.
De Galactische Federatie omringde deze groep met kracht en schonk hen opgewaardeerde lichamen met kristallen harten waarin licht circuleerde.
Ze ademden oneindig leven en proefden nooit de dood.
In momenten van rust waar iedereen in perfecte lichamen rondliep zonder iets nodig te hebben, werden ze omringd door de schoonheid en majesteit waar anderen naar zochten in hun eigen wakende dromen.
Totdat de ziel ontdekte dat het volledig vinden van licht de grootsheid die het leven bood zou toevoegen, verlangden de meeste andere beschavingen alleen naar uiterlijke erkenning die nooit het licht zal toestaan ​​dat nodig is om te leiden en uit te breiden.
Maar de Atlantiërs wisten het.
Ze hielden van en ze bloeiden.
Naarmate de tijd verstreek en ze nooit ouder werden, hadden ze families van schoonheid en gezondheid. Tijdens vieringen van muziek en dans genoten ze van de kleuren lavendel, turkoois en roze gordijnen van kleding met kristallen die in hun lange haar en om hun nek werden gedragen.
Ze begrepen de kracht van kristallen en gebruikten ze dagelijks als onderdeel van het leven.
In hun kracht leefden ze zonder zich bewust te zijn van gevaar terwijl ze in vaartuigen rond de aarde vlogen om vervolgens terug te keren naar hun prachtige haven.
Ze begrepen niet dat duisternis mogelijk was, omdat ze genoten van tempels en geweldige structuren van schoonheid.
Veel Anunnaki hadden de wens om deze prachtige wezens te vernietigen en over te nemen.
Duisternis kan geen licht verdragen! Maar ze hadden nooit de kans toen Atlas, de eerste koning van Mauritanië, de Lichtkrachten ontmoette voor hulp.
Geruchten over oorlog namen toe en een grote overstroming was de locatie binnengedrongen.
Het plan is gemaakt om deze wezens naar een hoger bestaansgebied te verplaatsen! In zuiverheid van vorm leefden ze als geascendeerde wezens en het veranderen van locatie was een groot geschenk van de Galactische Federatie.
Dus de waarheid is dat alle wezens werden meegenomen naar de Elohim-planeten die je kent.
De Starseeds brachten hun families graag naar 7-D, waar hun lichaamsvorm al was opgewaardeerd om in perfectie te leven.
Dieren werden genomen en huizen werden gecreëerd.
Koning Atlas werd een liefhebbende vriend op Merope en door vele wakkere dromen op aarde werd zijn naam geëerd in de Griekse mythologie als de vader van de 7 Pleiadische zusters.
Vele anderen vermengden zich door alle Elohim-planeten.
Met hun beschaving achtergelaten, werd het binnengevallen door vele duistere heersers.
Pidkozox en Oppisheklio waren twee van de velen die de tempels verwoestten en de juwelen en kristallen voor zichzelf namen.
Maar de Galactische Federatie zag de vernietiging en verwijderde iedereen onder de controle van duistere krachten om te verhuizen naar gebieden over de hele wereld.
Er werden huizen gebouwd en het leven werd bevrijd van de tirannie van eindeloze tegenstand.
Overstroomde gebieden en kapotte tempels bleven in puin achter.
Dus we geven je troost door te weten dat Atlantis een echte plaats van bestaan ​​was.
Maar de zielen die hun kracht in het licht vonden, leven nu voor altijd in het paradijs!
Binnenkort zult u zich bij uw gezin voegen in grote liefde en gelukzaligheid!
Wij zijn de familie van het licht!
Groei in vrede vanaf dit moment!
NL EEKE MAI EA!
Ik hou zoveel van je!