dinsdag 28 maart 2023

De Vijfde Dimensie ~ 28 maart 2023 ~ Aurora Ray


 

De Vijfde Dimensie

Door: Aurora Ray, 24 maart 2023

Lieve mensen,

De Vijfde Dimensie: Dat is waar je vandaan komt, waar je naar toegaat als je fysieke lichaam sterft en waar je naartoe gaat als je ascendeert.

Dit rijk is de innerlijke wereld van het Goddelijke, het gebied waar God, Godin en Spirit bestaan. Het is het gebied van spirit, van oneindige mogelijkheden, van hoger bewustzijn en verlichting.

In dit rijk kun je alles veranderen: een beperkende overtuiging, een traumatische ervaring, een beperkende gedachte, een pijnlijke emotie. Je kunt alles onmiddellijk helen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alles is er mogelijk.

Alles wat je ooit had willen weten over je spiritualiteit ligt besloten in dit rijk. Het is zoiets als Internet, alleen met 1000 keer meer mogelijkheden en informatie. Je kunt contact maken met alle spirituele dimensies in het universum.

De kracht van de vijfde dimensie is de kracht van helderziendheid, helderhorendheid, helder waarnemingsvermogen en helder onderscheidingsvermogen. Het is het vermogen om alle dingen te weten.

Het is de expansie van bewustzijn naar een hoger vibratieniveau. Het is innerlijke helderheid, liefde en universele genezing/heling.

Wanneer je je ook maar iets voorstelt, of het nu is als je wakker bent of in je dromen, het manifesteert zich. Dit is de kracht van de vijfde dimensie.

De vijfde dimensie is het gebied waar je verbeelding tot leven komt. Het is het gebied waar al je wensen zich manifesteren. Wanneer je je iets voorstelt, scherpt de vijfde dimensie zijn vaardigheden om dat beeld tot leven te brengen.

Soms via technologie. Wij hebben apparaten die we replicatoren of 3D printers noemen. Ze zijn dermate technisch geavanceerd dat zelfs voedsel gerepliceerd kan worden. Het zal natuurlijk en organisch zijn, alle vitale voedingsstoffen en de liefde van moeder natuur bevatten.

In 5D zijn de dingen anders. Veel tijdrovende fysieke methoden die momenteel in jullie wereld noodzakelijk zijn, zijn niet nodig.

In 5D manifesteren de dingen zich onmiddellijk. Maar niet uit het niets.

Op dezelfde manier waarop we helingstechnologieën en -apparaten hebben gecreëerd, zoals bijvoorbeeld de med beds of orgaan replicators, ontwikkelden we ook machines die dingen kunnen reproduceren of zelfs creëren vanaf het begin.

Een andere keer kun je de kracht van je bewustzijn gebruiken om iets te creëren. Alles wat je daarvoor moet doen is nadenken over het beeld en je vijf-dimensionale frequentie zal de rest doen.

Je verbeeldingskracht kan ook iets fysieks in je wereld manifesteren. Als je droomt over het winnen van de loterij, kun je je verbeeldingskracht actief gebruiken om dat winnende lotnummer te manifesteren. Denk gewoon welk nummer het zou zijn als je de loterij won.

En omgekeerd, de vijfde dimensie manifesteert zich ook in je dromen.

Als je droomt over een romance of een gebeurtenis, betekent het dat deze romance of gebeurtenis al plaatsvindt in de vijfde dimensie.

De vijf fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensies (ook werkelijkheidsniveaus genoemd) zijn onderling met elkaar verbonden. Bijvoorbeeld: gedachten kunnen invloed hebben op je fysieke lichaam, emoties hebben invloed op je spirituele lichaam en je spirituele lichaam op je astrale lichaam.

De Vijfde Dimensie is een bron van oneindige potentie, kracht en kennis.

Je kunt hier alles doen in je leven door je perspectief te veranderen, van jezelf te houden, in spirit te zijn, je eigen beste vriend te worden en jezelf te helen.

In dit stadium ben je wakker, elke dag breidt je bewustzijn zich uit. Je wordt in toenemende mate bewust van je vibratie. Al snel zullen je vermogens beter worden en op een dag zie je duidelijk waar je gedachten en woorden toe leiden. Je gedachten en woorden worden steeds krachtiger.

Waar je focus op gericht is, creëer je. En waar je je op focust is op verruiming.

De vijfde dimensie is een hoge vorm van energie. Het is de energie van liefde, compassie en vergeving. Het is de energie die heelt, de energie die transformeert, de energie die triomfeert over alle  negativiteit en ongelijkheid. Het is de energie van goddelijk bewustzijn. Het is de energie van de goddelijke vonk.

De kracht van de vijfde dimensie is instant heling. Niemand hoeft fysiek te sterven, injecties voor iets te krijgen of in een ziekenhuisbed gestopt te worden.

Het kan elke kwaal, elke mentale of fysieke ziekte, elk ongeluk, elke natuurramp, elke oorlog, elke hongersnood, elke ziekte, elke epidemie, elke krankzinnigheid, elke mentale abnormaliteit, elke sociaal onacceptabele conditie, elke onrechtvaardigheid, elke misdaad, elke wreedheid, elke onderdrukking, elk kwaad, elke angst, elk schuldgevoel, elke schaamte, elk verdriet, elke eenzaamheid, elke schroom en hopeloosheid helen. Al deze dingen worden getransmuteerd op het moment dat het menselijk collectief zijn laatste shift naar 5D bewustzijn maakt.

Al onze overgegane geliefden zullen zich weer met ons verenigen in 5D. Alle dieren waarvan we dachten dat ze uitgestorven waren zullen weer verschijnen in 5D. Alle mystieke schepselen wachten op onze aankomst in 5D.

Het is geen fysieke plaats waar we naartoe gaan. Het is een revolutionaire shift in bewustzijn. Het menselijk ras zal herboren worden in een nieuwe frequentie die ons in staat zal stellen op een nieuw radiostation af te stemmen en naar nieuwe melodieën te luisteren.

Deze verandering begint met jou. Jij, die klaar bent om je bewustzijn te verruimen. Breng je bewustzijn omhoog. Denk andere gedachten, voel betere gevoelens en laat los alles wat de aarde, het leven en het goddelijke vrouwelijke niet eert.

Hoe meer bewustzijn je in je leven brengt, hoe meer je je ontplooit. Hoe meer je je ontplooit, hoe meer je je verbindt met het oneindige, de vijfde dimensie. Wanneer je eenmaal volledig accepteert dat alles voortkomt uit het oneindige, kun je het wonder van dat alles ervaren. Je wordt onbegrensd.

Hoe dichter je jezelf in lijn brengt met de vijfde dimensie, hoe hoger je vibratiefrequentie zal zijn. De vibratie van de vijfde dimensie is liefde, vrede, overvloed en eenheid.

De liefde van de vijfde dimensie is daar voor jou en je kunt er op elk moment toegang toe krijgen.

Het is liefde zonder voorwaarden, liefde zonder vorm, liefde zonder beperkingen en liefde zonder grenzen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org