woensdag 29 maart 2023

IN VREDE KOMEN MET WAT ER IS ~ Mieke Vulink


IN VREDE KOMEN MET WAT ER IS
Het valt niet altijd mee om innerlijke rust te bewaren, als je als mens voor je gevoel ineens met een lastig probleem te maken krijgt. Vanuit onze mannelijke energie zijn we geneigd om meteen naar oplossingen te zoeken, zodat het gewicht van het probleem van onze schouders af kan. Vanuit onze vrouwelijke energie zijn we geneigd om ons met oude emoties te verbinden die door dat probleem getriggerd worden.

Bij beide neigingen gaan we uit ons midden weg, onbewust pakken we het probleem vast en door onze focus erop lijkt het steeds groter te worden.... In elk geval krijgt het een stempel van dualiteit die ook in onszelf doorwerkt; het is 'niet goed, niet fijn, zwaar, pijnlijk, lastig' etc. We raken de verbinding met ons hogere Zelf kwijt, en onze persoonlijkheid voelt er zich verantwoordelijk voor om het probleem uit de weg te ruimen, zodat we innerlijk weer rust krijgen.

Maar: als we in ons midden blijven, en het probleem niet in ons energieveld trekken, dan gebeurt er heel wat anders! We zijn er echter nog niet zo aan gewend om niet meteen te reageren. Want onze persoonlijkheid heeft in ons huidige en in vorige levens met ontelbare problemen (wat natuurlijk eigenlijk groeikansen waren) te maken gehad, die vanuit ons veel beperktere, driedimensionale bewustzijn dat we toen nog hadden, opgelost moesten worden. Velen van ons dragen het idee dat we alleen met hard werken dingen kunnen oplossen, van ons af kunnen laten glijden of iets kunnen transformeren.

Hieronder vind je een link naar een diepgaande Healing die onze oude manier van transformeren over laat gaan in de nieuwe manier, waarbij we via de hulp van velen uit de Lichtwereld een veel hoger bewustzijn door ons heen laten werken.
Bijzonder is de aanwezigheid van de Regenboogzusters die verbonden zijn met de zesde Goddelijke Straal van Toewijding en Dienstbaarheid.

Deze Healing is er één om in te lijsten en altijd tevoorschijn te halen wanneer je ergens tegenaan loopt wat moeilijk voor je is. Via hulp van vele Lichtgestalten komt alles in een veel groter Licht te staan en zul je gemakkelijker in vrede kunnen komen met wat er is.