maandag 27 maart 2023

Maandelijks nieuws & updates ~ 27 maart 2023 ~ James Gilliland


 

Maandelijks nieuws & updates

Door: James Gilliland – 25 maart 2023 – Eceti.org

Welkom bij de Maart Waanzin.

Er was een enorme uitbarsting van de Zon die om een of andere reden, ik wil geloven dat goddelijke interventie de Aarde miste. Het was een Carrington effect gebeurtenis en het raster zou het niet overleefd hebben als het op de Aarde gericht was. We hebben NASA foto’s laten zien van grote schepen die de zogenaamde dodelijke schoten blokkeerden door hun schilden uit te breiden. We kunnen alleen maar bidden dat dit zo doorgaat. Onze begeleiding vertelt ons dat de zonnevlam nog drie jaar op zich laat wachten, hopelijk zijn de welwillende ETS nog steeds bij ons. Om eerlijk te zijn, de manier waarop wij ons gedragen, inclusief degenen die beweren namens hen te handelen, zou ik het ze niet kwalijk nemen als ze zich terugtrekken.  De Schumann Resonantie is ook uitgewist van de schaal, wat veel fysiek en emotioneel ongemak veroorzaakt. Ik zou daaraan willen toevoegen dat wij als collectief ook niet omgaan met het persoonlijke verantwoordelijkheidsaspect daarvan.

Wat de veranderingen op Aarde betreft, betekent dit niet dat we uit de problemen zijn. Heb je de hoeveelheid sneeuw in Tahoe gezien? Al dat water moet ergens heen, meren zijn vol en dammen lopen over. Er is ook een grote beving in Californië, die de problemen met de overstromingen vergroot. Misschien is het een goed idee om die dammen en bruggen te verstevigen.  Het lijkt erop dat er een grote schoonmaak aan de gang is. Voor de kust van Seattle is een andere breuklijn die zich klaarmaakt om te bewegen. 

Als je in deze gebieden bent, ga op het land zitten, mediteer, vraag wat de natuur gaat doen of wat er in petto is voor dat gebied. De Aarde moet deze energie die binnenkomt van de Zon en andere galactische krachten loslaten, evenals de psychometrische energie van onbewuste gedachten en handelingen die een verlies van vrijheid, pijn en lijden veroorzaken. Wanneer de magnetische velden beginnen in te storten als gevolg van een daling in bewustzijn en daad zal de Aarde een schoonmaakproces beginnen en de velden herstellen. Enorme stormen, orkanen, aardbevingen en vulkanen maken allemaal een enorme hoeveelheid energie vrij. Er zijn ook door de mens gemaakte rampen om rekening mee te houden. Weercontrole, DEW wapens, aardbeving genererende harmonischen komen allemaal in het spel in een laatste poging om controle te behouden door de machten die waren.  De magnetische velden van zowel de zon als de Aarde zijn extreem laag in hun cycli. Dit laat de Aarde wijd open voor inkomende golven en energiepulsen uit de Melkweg. Deze nemen exponentieel toe in aantal en intensiteit. Het E-ticket wordt spannend. 

Onze multidimensionale familie helpt deze energieën in evenwicht te brengen en ons door deze tijden heen te helpen. Zij maken gebruik van natuurlijke cycli om te helpen bij het ontwaken en genezen of de planetaire bevrijding. Zij werken voornamelijk met bewustzijn en energie en inspireren ons om te evolueren in de opwaartse spiraal.  Zij kunnen zich niet mengen in de vrije wil, maar kunnen desgevraagd ingrijpen om ons te helpen deze moeilijke tijden door te komen. Als er ongeziene negatieve invloeden zijn, zijn zij al in overtreding, zodat wij kunnen ingrijpen; de opruimtechnieken staan op de site www.eceti.org. 

“We kunnen projecteren, de schuld geven, op kruistocht gaan naar buiten, maar dit zijn vermijdingspatronen voor wat intern is. We kunnen verwachten dat externe redders en goden ons redden, maar in de meeste gevallen berooft dat ons van persoonlijke macht, persoonlijke verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om onszelf te bekrachtigen tot zelfbeheersing.  Wij kunnen alleen oordelen volgens onze eigen referentiepunten, hoe wij de wereld zien wordt bepaald door onze eigen ervaringen, jeugd, relaties in dit leven en vorige levens.” Er zit altijd een leugen in zijn leugenader en onze overtuigingen zijn niet altijd gebaseerd op een heldere waarneming. Wie kan voorbij zijn eigen filters kijken? Stel je een wereld voor waarin mensen telepathisch zijn en de oordelen en veroordelingen achter gesloten deuren voelen. Velen op Aarde hebben dat niveau van gevoeligheid bereikt en hebben het echt moeilijk met de psychische turbulentie en negatieve projecties. Wij willen dat de Meesters, Spiritueel en Technologisch geavanceerde wezens zich bij ons aansluiten, maar wij kunnen geen geschikte omgeving voor hen handhaven die pijnlijk is voor een gevoelig en telepathisch wezen. Ooit afgevraagd waarom Bigfoot op zichzelf blijft? 

Hoeveel mensen kunnen stoppen, diep ademhalen, hun behoefte om gelijk te hebben loslaten, zich terugtrekken en hun ervaringen opnieuw kaderen door persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen? Hoevelen kunnen voorbij de invloeden van hun eigen jeugd en relaties in dit leven kijken, zonder ze te projecteren op anderen. Redders redden zichzelf, hun eigen gewonde kind of onopgeloste problemen in dit leven.  Vervolgers proberen hun macht terug te krijgen door de macht van anderen te overmeesteren of te verminderen. Slachtoffers komen meestal met een agenda, wanneer die agenda’s niet worden vervuld worden zij eerst slachtoffer en vervolgens vervolger en nodigen zij de verlossers uit zich bij hen aan te sluiten. Er zijn mensen die, in plaats van zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen falen, roofzuchtige roofdieren worden die degenen aanvallen die hun eigen bedenkingen terugkaatsen. Inclusief degenen die hen niet blijven toestaan. Dit alles speelt zich af op grote schaal, alles wordt gespiegeld en versterkt in deze tijden.

Daarom heb ik anderhalf jaar vrij genomen met zo weinig mogelijk interactie met de mensheid, afgezien van een paar die zich beheerst hebben. Zij die niet meedoen aan deze drama’s nemen de volledige verantwoordelijkheid voor hun emoties, gevoelens en oordelen en werken vanuit de premisse: wat ik zie ben ik. Als er een lading is, is er een wond en als een ui kunnen er vele lagen zijn. Als je naar een vortex of krachtplek gaat of je inlaat met hoge energiewezens, fysiek en niet-fysiek, komt alles naar boven. De wonden en trauma’s worden versterkt en gespiegeld. Sommige wonden en trauma’s komen onmiddellijk naar boven, andere borrelen en etteren meestal tot ziekte of emotionele uitbarstingen. Dit komt regelmatig voor bij ECETI, in de meeste gevallen hebben we geleerd het te depersonaliseren. Zonder gebruik te maken van de instrumenten voor zelfbeheersing, onszelf te zuiveren van ongeziene negatieve invloeden op regelmatige basis, kunnen we niet de noodzakelijke omgeving handhaven voor contact met hogere dimensionale wezens. Zij die deze instrumenten niet gebruiken en zich bezighouden met schuld en projectie door hun ongeheelde problemen te externaliseren, worden open deuren voor verstorende splijtzwammen. De yogi’s hebben een gezegde: als je spreekt zal je veroordeeld worden, als je zwijgt zal je veroordeeld worden. De moraal van het verhaal is dat wat je ook doet, je zult worden veroordeeld omdat je niet voldoet aan de verwachtingen van anderen, vooral wat betreft de manier waarop je je moet gedragen om te voldoen aan hun beelden van een meester. Dit leidt ons tot spiritueel ego, zelfingenomen oordeel en externe pogingen om te genezen wat in onszelf zit, een recept voor mislukking. 

Met het risico mezelf te herhalen weet niemand wat een andere ziel nodig heeft voor voltooiing en er zijn drie soorten zaken: jouw zaken, andermans zaken en Gods zaken. Andermans zaken zijn Gods zaken. Op het gevaar af de slachtoffers kwaad te maken die willen beschuldigen, projecteren en vervolgen, allemaal uiterst demotiverende en vruchteloze processen die het genezingsproces blokkeren, is vergeving de enige uitweg. Verkrijg de wijsheid van de ervaring, laat het bezinken in de ziel, laat de lading los en ga verder met je ascensie. Laat de rest over aan karma. Als alleen het leren stellen van grenzen en zelfliefde de les is, was de ervaring het waard. De enige manier om te beseffen wat je wilt, is veel te ervaren van wat je niet wilt. Slechts weinigen begrijpen de kracht van vergeving, het loslaten van de lading die teruggaat naar degene die je vergeeft, waardoor het universum hem kan laten zien wat hij nodig heeft om te genezen. 

Wij verschuiven onze energie naar het gebruik van procesgerichte therapieën, workshops en lessen die gericht zijn op het versterken van het individu, het loslaten van de oude beelden van externe redders en goden, waarbij we ons vooral richten op het in staat stellen van mensen om hun eigen persoonlijke God-verbinding te maken en de prachtige vele helpers onderweg.  Dit is altijd een prioriteit geweest, maar toch hebben we in het verleden andere evenementen toegestaan, sprekers bij ECETI met andere agenda’s om later een prijs te betalen toen hun ware aard en bedoelingen bekend werden. Geen looky-loos en feestvierders meer, tijd om de gelegenheid tot zelfbeheersing aan te grijpen.  We hebben de luxe van niets anders als we deze verschuiving willen maken.

Ik heb mijn best gedaan om me afzijdig te houden van de aanstellerige oorlogen tegen de authentieke, de roddels, de geruchten, de concurrentie en het achterbakse gekonkel binnen de UFO-gemeenschap. Het is onbetaalbaar geworden. Dit komt allemaal aan de oppervlakte. Contact met spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwereldse wezens heeft plaatsgemaakt voor een gecontroleerd verhaal. Ufologie is van bovenaf geïnfiltreerd, het is niet anders dan politieke en religieuze instellingen. Zelfbediening, roem en fortuin zijn belangrijker geworden dan de waarheid en wat eens een gemeenschap was, is nu een miljardenindustrie geworden. Als je hier bewijs van wilt, neem dan ECETI als voorbeeld. Meer dan 40 jaar contact, tienduizenden ooggetuigen, ongelooflijke foto’s en video’s, samen met de wijsheid van de ouden, is onvoorstelbaar gecensureerd. Waarom? Waarom zijn zovelen die naar ECETI zijn geweest, de schepen hebben gezien en wisten wanneer en waar ze zouden verschijnen, doorgegaan met deze klucht van zijn UFO’s echt, waren ze hier in het verleden, is er een back engineering van UFO’s gaande bij onze regering? Deze Mocumentaires zijn een belediging voor onze intelligentie? We weten wie er op bezoek komen, hun uiterlijk, hun motieven, hun culturen, velen persoonlijk bij naam. Je hoort hier niets over bij Disney Ancient Aliens, The History Channel of andere door bedrijven beheerde media.

Het gecontroleerde verhaal zal uiteindelijk instorten, de tirannen zullen vallen, karma zal zijn zin krijgen en de waarheid zal exploderen. Degenen met een onberispelijke integriteit zullen in de komende dagen blijven en floreren, maar er zal misschien een kleine terugval zijn tot de oude garde in zichzelf implodeert en de mensen hun eigen proces doorlopen. Je moet een open geest, een liefdevol hart en een zuivere intentie hebben om contact te ervaren en te onderhouden met spiritueel en technologisch geavanceerde wezens. Zeer weinig organisaties of mensen hebben aan die voorwaarde voldaan. Het veld van de ufologie is in de tegenovergestelde richting gegaan. 

Zouden spiritueel en technologisch geavanceerde wezens meer weten over God, de bebaarde goden en godinnen in onze oude geschiedenis? Hebben zij alle culturele en religieuze grenzen, oorlog, armoede en ziekte overstegen?  Hebben zij brandstofloze energie, anti/tegen zwaartekracht en het vermogen om onze oceanen en land te herstellen. Zou dit een bedreiging zijn voor grote bedrijven die de mensheid eeuwenlang hebben geknecht, beide kanten van elke oorlog sinds Napoleon hebben gefinancierd en regeren door misleiding en afhankelijkheid? Tekenen deze bedrijven de salarissen van de aanstellers, de bedriegers en financieren ze de grote conferenties en evenementen? Wat gebeurt er met degenen die niet meespelen? Een laatste punt om over na te denken is de aard van wie de grote bedrijven controleert. Zouden zij bedreigd worden door Spirituele Wezens die onder de universele wet opereren, die hen waarschijnlijk uit de business zouden zetten. Een einde maken aan het bestendigen van de verdeling van ras, cultuur en geslacht, het knechten van de massa’s, het kapitaliseren op angst, pijn en lijden. We zijn één ras, het menselijk ras. We hebben één oorsprong: de Schepper in de hele schepping. Als zielen zijn we één familie, de kennis hiervan is wat hen het meest beangstigt. 

James Gilliland

https://www.eceti.org/home.html

Vertaling: wakkeremensen.org