vrijdag 31 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 31-3 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 31-3 & VOORUITZICHTEN: Actuele verstoringen: Zonnestorm, magnetisch veld verstoord, korte X-ray pieken en milde korte Schumannresonantie piek. Lees meer op de website met een korte samenvatting, grafieken met korte uitleg eronder en uitleg symptomen en wat je er aan kan doen: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../

EXTRA AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik het doel van de elektromagnetische updates meer zichtbaar mag gaan maken. DEZE VERSTORINGEN BRENGEN JE GROEI EN BEWUSTZIJN. Dus hierbij nog even een belangrijke kanttekening van mij (Manuela): Ook als je 'last' hebt van de verstoringen van de Zon, weet dat dit een organische manier is van het universum en de Bron om je te helpen blokkades op te lossen in jezelf en je klaar te maken om mee te gaan in de frequentie verhogingen die deze tijd ons brengt in het nieuwe tijdperk van Waterman. Alles wordt met de verstoringen als het ware in de psyche en het lichaam losgetrild. Ook komen er steeds kosmische informatie van de grote Centrale Zon en andere dimensies mee met de frequenties die de Zon spuwt en dus doorgeeft. Hiermee wordt je energielichaam geupgrade.

Wanneer je beseft dat de symptomen die je ervaart signalen zijn dat er hard gewerkt wordt bij jou van binnen en dat je lichaam dus van je vraagt om een stapje terug te doen en te luisteren naar jezelf en wat je nodig hebt om alles in jou weer op 1 lijn te krijgen. En daarmee bedoel ik, dat soms onze geest en wilskracht veel meer willen of moeten dan goed voor je is.

Door rust in te bouwen, de natuur in te gaan of bijvoorbeeld met mijn meditatie-webinars mee te doen, komt alles weer samen in het NU in jou. En daarom doe ik de meditatie-webinars op de manier zoals ik ze doe, om alles van binnenuit weer in evenwicht te brengen en te integreren.

Veel meer heb je niet nodig. Het is als het ware uitpakken van wat er al is, herinneren. Maar ook los je met de verstoringen op een organische manier veel op in jezelf en krijg je een push in je bewustzijn waarmee je inzicht krijgt in je patronen die je vasthouden in het oude. Daardoor is het in deze tijd voor de meeste mensen niet (meer) nodig om nog van alles en nog wat te doen om je bewustzijn in beweging te brengen.

De toenemende verstoringen brengen de meeste mensen al genoeg activatie en bewustwording. Dus omarm de verstoringen en weet dat het een doel dient. Maar ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. De mineralen waar ik mee werk en die ik ook adviseer om je te helpen versnelt te ont-laden en een richting te wijzen, zijn vrienden op je pad om je te begeleiden op een snelle en positieve manier de doorgang te vinden in jezelf. Van binnenuit herinneren dus.

Wat je het meest dient in een wereld van groeiend eenheidsbewustzijn is leren hoe te luisteren naar jezelf en het vertrouwen in jezelf te vergroten. Of om je passie te vinden en dus het plezier te vergroten in je leven. Deze verslagen van de verstoringen zijn er voor om je inzicht te geven in elektromagnetische verstoringen, zodat je ze zelf kan gaan herkennen. Dat is wat ik je graag wil brengen met mijn updates. Ik wens je alvast een heel fijn weekend

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com