dinsdag 28 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws ~ Constante Plasma Druk ~ 28 maart 2023 door Dr. Schavi M. Ali


De "National Aeronautics and Space Administration" (NASA) meldt een rustige dag op onze zon vandaag, maandag 27-03-2023, ook al reist de zonnewind met een snelheid van meer dan 400 km/s.

De kaarten van de "National Oceanic and Atmospheric Administration" (NOAA) vertellen echter een ander verhaal.Volgens NOAA is de magnetosfeer rond onze planeet extreem en volledig gevuld met deeltjesplasma dat in en rond onze planeet drukt. Stel je een kleine stip voor met katoen eromheen uitgespreid.
Dit plasma is de opeenhoping van protonen en elektronen die in de magnetosfeer zijn opgestegen als de recentelijk beoordeelde "G4" magnetische storm die tot een crescendo is opgebouwd.

Geomagnetische stormen ontstaan ​​niet zomaar ineens. Net als bij een muziekconcert bouwt de muziek zich in de loop van de tijd op en wordt luider, speelt vervolgens met een relatief constante decibel en begint dan uiteindelijk te verdwijnen.

In termen van de hoogte van de aarde/Gaia (en ons hele zonnestelsel) door de fotonengordel, is er een spiraalvormig proces - altijd een klim hoger en dan een lager niveau bereiken binnen de toenemende lift omhoog - nooit een teruggaan naar een lagere cirkelvormige spiraal.

Deze beklimmingen in de kosmische "achtbaan" kunnen duizeligheid veroorzaken of een gevoel van niet helemaal "geaard" zijn.
Er kunnen ook hittegolven zijn als het geïntensiveerde LICHT van de Fotonengordel, evenals andere kosmische gebeurtenissen.

Andere fysiologische, emotionele en mentale uitdagingen maken ook deel uit van het proces om hogerop te komen.
Dus, vandaag zal weer een ander tijdsbestek zijn van verhoogde trillingsfrequenties voor de mensheid en voor de planeet waarop we verblijven.

Dit zal lange tijd het geval zijn, aangezien Tropische Waterman Pluto de komende twee decennia verwelkomt (behalve wanneer Pluto de Tropische Steenbok opnieuw bezoekt vanaf 11 juni en het bezoek duurt tot het einde van dit jaar).

April wordt weer een drukke maand met de volle maan en een zonsverduistering. In zulke tijden, zoals eerder vermeld, komen sterkere kosmische gebeurtenissen vaker voor, zoals zonnewinden die ver boven normaal reizen en krachtige zonnevlammen en CME's uitstoten.
Tegelijkertijd zullen situaties vanuit het "3D"-perspectief intens zijn omdat oude structuren volledig worden opgelost en nieuwe worden ingevoerd.

Hierbij zijn wereldregeringen en hun leiders, bedrijven, kleinere bedrijven, onderwijsinstellingen, religieuze ideologieën, gemeenschapsorganisaties, het leger en meer betrokken.

Om te herhalen wat ook al vele malen is besproken: Uranus is de heersende planeet Waterman, en zijn kenmerken zijn elektromagnetisme, technologie, revolutionaire concepten, groepsrebellie en plotselinge opschuddingen.
Pluto brengt krachtige transformatieve processen. Terwijl je in Tropical Waterman bent, zullen er verbazingwekkende gebeurtenissen zijn.

De wereld vertoont al tekenen van deze dramatische veranderingen nu Pluto in Waterman ons zijn "introductie" geeft tussen 23/03 en 11/06 van dit jaar.

Mensen zijn om verschillende redenen de straat op gegaan in landen als Iran, Israël en de VS. Dit zijn slechts drie voorbeelden.

Ook op andere plaatsen gebeurt dit.
Kalmte is de focus terwijl we getuige zijn van de transformatie van de planeet van binnen en van buiten en terwijl de mensheid veel waarheden leert over manipulaties en controlepogingen en terwijl emoties toenemen vanwege de onthullingen.

Vergeet niet om elke dag vele malen te zeggen: IK BEN GEZEGEND DOOR BRON LICHT!” terwijl je jezelf van kruin tot aan je voetzolen omringt in het LICHT.

Hierdoor blijf je afgestemd op het constant genoemde "SOURCE FREQUENCY" -kanaal.