donderdag 30 maart 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment
Op dit moment fakkelt er weer een zonnevlam aan de achterzijde van de zon. Ook gedurende de nacht is er een zonnevlam geweest. Zal je zeker bemerkt hebben. Het is vandaag weer een energie portaaldag en dat is altijd een dag met een sterke energie.

Deze is verbonden met het portaal 3-3, wat ook een sterk portaal was. Vanavond doen wij daarom weer onze gelijktijdige meditatie. Het zal je goed doen om je te verbinden met die sterke energie die wij met elkaar zullen vormen. Tijd 20.20 - 20.35 uur. Ook zullen dan onze kaarsjes branden.

Zonnewindsnelheid: 484,1 km/sec -> redelijk hoog in snelheid

---> De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Zonnevlek AR3256 heeft een 'bèta-gamma' magnetisch veld dat energie bevat voor X-klasse zonnevlammen.

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Instroom fotonen energie laag; dichtheid: 5,22 protonen/cm 3

Zonnestormen / Planetaire K-index
Nu: Kp= 3,33 stil
24 uur max: Kp= 3,33 stil