dinsdag 28 maart 2023

Gekopieerd van de pagina van Paul Dobree-Carey


Gekopieerd van de pagina van Paul Dobree-Carey

Deel van een artikel

Eerder, om van de derde dimensie naar de vijfde dimensie te verhuizen, vereist dood en scheiding van het fysieke lichaam met doorgang door de vierde dimensionale brug om de vijfde te bereiken.

Veel zielen zonder lichaam kozen ervoor om als geest te blijven in de Vierde Dimensie en weigerden om naar de Vijfde te gaan zodat ze kunnen proberen een schijn van hun vorige leven voort te zetten door onopgeloste problemen te herleven of gebeurtenissen en mensen die op aarde bleven te beïnvloeden.

Hoewel deze 'astrale' frequenties hoger zijn dan Derde Dimensie, zijn ze dichter van aard. We kunnen de invloed van deze 'gevangen' zielen vermijden zodat ze onze paden niet kruisen, door in hoge vibrationele denkpatronen te blijven die je frequenties en 'punt van perceptie' boven dit niveau zullen plaatsen.

Veel geliefden die zijn overgegaan blijven echter nog even in de vierde dimensie om toezicht te houden op hun voormalige families voordat ze ervoor kiezen om verder te gaan. Het is deze Vierde Dimensie die veel mediums gebruiken om Geest te zien en te contacteren.

Frequenties en trillingen die hoger zijn dan onze fysieke ogen kunnen zien, kun je zien door het ‘derde oog’ te openen. Ook deze individuele geesten worden doorgeschoven naar het vijfde en verder. Vrije-wil geldt voor alle dimensies omdat ze allemaal tegelijk bestaan.

Inkomst in de vijfde dimensie vindt plaats wanneer we ons spirituele lichtlichaam samensmelten met ons fysieke lichaam. Het lichtlichaam is ons hogere zelf – onze ware spirituele natuur.

Het fysieke lichaam moet voldoende hoge trillingen hebben – fysieke veranderingen in ons vinden momenteel plaats om dit te laten gebeuren. Het wordt niet bestuurd door tijd maar door begrip en realisatie bekend als verlichting. Het gebeurt wanneer we alles wat we zijn, harmoniseren.

De Vijfde Dimensie is logisch te begrijpen omdat het een dimensie is die geen relatie heeft met de wetten die bekend zijn in de fysieke wereld. Het is een stromende energetische wereld van onmiddellijke mogelijkheden en creatie en zal de Gouden Eeuw van de Hemel op Aarde creëren.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het Universum dat een derde dimensionaal fysiek lichaam (Aarde) samen met al zijn inwoners wordt 'aangepast' en in geleidelijke frequentie wordt opgevoerd door de Vierde Dimensie en naar de Vijfde Dimensie.

Er zijn al veel Vijfde Dimensionale wezens en Planeten elders in het Melkwegstelsel, maar ze zijn niet eerst vanuit een lagere frequentie opgeheven.

Hogere gecodeerde lichtgolven en deeltjes worden vanuit de centrale zon over de kosmos naar de aarde gestuurd om de trillingen binnen de frequenties te helpen vergroten. Deze komen in maandelijkse golven aan en velen ervaren deze in de vorm van straaldiatie als bewegingsziekte of 'zeeziek' of griepachtige symptomen met extreme vermoeidheid.

Acceptatie en aarding van deze golven van energie is de sleutel tot het aanpassen aan hogere frequenties van trillingen binnen het fysieke Zelf. Hoe hoger de frequenties, hoe meer de ontlading van lagere negatieve frequenties – deze kunnen extreme nood en oncomfort veroorzaken en vragen stellen of men 'gek wordt' of periodes van depressie creëert of zijn moderne tegenhanger - bipolair.

Vijfde dimensie vereist een balans van alles wat we zijn – man/vrouw, goede en slechte eigenschappen. Eerder creëerden en gebruikten we Karma als blauwdruk om gebeurtenissen en situaties te plannen en naar onszelf te brengen om bepaalde gedragingen uit te voeren om de lessen te leren en de ervaringen te verwerken in onze lichtlichamen.

Dit was verspreid over veel zielen ematies die vaak een heel leven nodig hebben om ten minste één les te leren om terug te nemen naar de ziel. Dit versnelt zo veel dat we de komende jaren misschien kunnen vinden dat alle overgebleven lessen tegelijk gebeuren om alles te begrijpen en te accepteren wat we nodig hebben om de vijfde dimensie binnen te gaan.

Tenzij we er bewust voor kiezen om onze gedachten en houding te veranderen ten opzichte van het hogere doel van wat er gebeurt - zullen gebeurtenissen zich vóór ons ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we het WEL begrijpen. Velen vonden het de laatste jaren moeilijk en vooral de komende jaren tenzij ze 'waken' voor de realiteit die vele duizenden beginnen te begrijpen. De tijd is NU.

De deur van de Vijfde Dimensie opent zodra de acceptatie van alles wat er in je leven gebeurt en weet dat het allemaal een groter doel dient. Je moet kalm en gecentreerd blijven en je bewust zijn van emotionele gevoelens en mentale houdingen van alle gebeurtenissen terwijl ze zich ontwikkelen.

De samensmelting van mannelijke en vrouwelijke energieën beheersen en de juiste houding op het juiste moment gebruiken in plaats van de emoties en angst/macht creërende gedragingen van anderen toe te staan je hart/geest beslissingen te beïnvloeden.

Het zou gemakkelijk zijn om op dit moment het veel gebruikte gezegde toe te voegen – Volg je hart – maar het concept van het gebruiken van het Hart om acties te dicteren in plaats van de Ego-geest kan alleen ervaren worden niet uitgelegd.

Het heeft ook geen zin om oefeningen of affirmaties of alinea's van acties toe te voegen – iedereen moet zijn eigen weg kiezen. We zijn allemaal individueel verantwoordelijk - de tijd van het nemen van de geïndoctrineerde routes die door ouders, leraren, werkgevers en overheden zijn gedicteerd die ons naar de huidige geordende staat van de aarde hebben geleid

We zijn allemaal op het pad van Spirituele Evolutie en Hemelvaart – of we ervoor kiezen om het te erkennen of niet.

Met Liefdevolle Zegeningen voor alle Broeders en Zusters van het Licht

Paul Dobree-Carey / Polaris AB
Berichten en artikelen - www.polarisab.com