donderdag 30 maart 2023

De energie van dit moment (avond) Martha Krul


De energie van dit moment

De snelheid van de zonnewind is aan het versnellen. Je ziet het ook in het witte overzichtje, de onrust in het magnetisch veld. De zonnevlammen zijn op dit moment wat gekalmeerd, maar de invloeden zullen wij de komende dagen zeker gaan voelen.

Vertrekkende zonnevlek AR3256 vormt een bedreiging voor X-klasse zonnevlammen.
Aan de achterzijde zit een actieve vlek die langzaam in zicht gaat komen en zich zeker ook zal laten voelen. Vandaag een energetische dag en 4-4 is dan het volgende portaal.

Alle portalen zijn nu heftig, dus weet dat de heftigheid voorlopig niet zal afnemen.
Vanavond doen wij onze gelijktijdige meditatie, tijd 20.20 - 20.35 uur. Gewoon vanaf je eigen plek, inhaken in die grote energie die wij gezamenlijk neerzetten. Je zal het voelen. Ook branden wij dan onze kaarsjes ter ondersteuning van het licht op aarde.

Zonnewindsnelheid: 540,3 km/sec

---> De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De druk van de SR is ook steeds goed te voelen:
--> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Instroom fotonen energie laag: dichtheid: 0,49 protonen/cm 3

Zonnevlammen:
--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnestormen/ Planetaire K-index
Nu: Kp= 3.00 stil
24 uur max: Kp= 3.33 stil