dinsdag 28 maart 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De druk van de Schumann resonantie is zeker te voelen.
-->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnevlek AR3256 heeft een bèta-gamma magnetisch veld dat energie herbergt voor M-klasse zonnevlammen, maar tot nu toe is het stabiel en stil. Toch is er op dit moment weer een zonnevlam actief op de achterzijde van de zon.

-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnestormen / Planetaire K-index
Nu: Kp= 2,33 stil
24 uur max: Kp= 2,33

En ook de instroom van de fotonen energie is laag;
dichtheid: 0,10 protonen/cm 3
--------

De opwaartse druk van het totaal is natuurlijk al weer sterker aan het worden, wij naderen 30/3