dinsdag 28 maart 2023

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL

WE MAKEN DE NAVELSTRENGKOORD MET ONZE OUDE IK VOORGOED LOS!
***We surfen golf na golf op een enorm krachtige solaire en galactische Zondvloed die de aarde opschoont van alle Goddeloosheid en af gescheidenheid van de Bron***

ZWARE KARMISCHE EN COLLECTIEVE GESTAGNEERDE LYMFESTROMEN WORDEN TOT AAN CHAKRA 5 OMHOOGGETROKKEN VOL OUDE ZELVEN TER TRANSFORMATIE= IJZIGE KOU EN RILLINGEN=LOSLATEN

KOSMISCHE STRALING ALERT!!
De kosmische invloeden dringen dieper in de aardse atmosfeer! Veroorzaakt hart fladderen, intens moe, overbelast zenuwstelsel en emotionele disbalans.

Kp 0-1 met zonnewindsnelheden tussen 350-420 km/s

De SR pieken FLINK = gebied tussen je hart en maag wordt diep geopend en gezuiverd= trage spijsvertering, de pieken veroorzaken druk op de maag, emotioneel, hongerig en misselijk tegelijkertijd.
Enorme hoeveelheden aan hoog geladen energiedeeltjes vallen met bakken uit de kosmos en irrigeren de aarde en alle levende wezens. Het veroorzaakt enorme blue light cellulaire infusies waarbij alle stress uit onze cellen wordt gespoeld.

DENK GOED OM JE ENERGIEHUISHOUDING!
En weer een enorme stroomversnelling o.i.v instromende hoogfrequente licht. Deze opbouwende tsunami golven van lichtfrequenties bereiken ons via de huid, ogen en kruin, we slurpen het op als een spons en verdelen het via ons zenuwstelsel [chakra3 ] over ons hele lichaam en geven het overtollige weer af via aarding om zo weer getransformeerd te worden.

Het is heerlijk baden in dit licht zoals dieren dat ook zo graag doen, maar dat licht boort ook diep door tot in de celkern en hier liggen opgeslagen herinneringen, ervaringen uit de 3e Dimensie van vele levens en generaties= tijdlijnen=bloedlijnen= dus je bloed zuiveren van de afvalstoffen= de duistere energie

Nu we massaal ontwaken komen de 3D geheugenkaarten vrij en worden gedownload in ons bewustzijn.

Het is niet alleen van ons eigen leven van voor het ontwaken, maar van vele [voor]ouderlijke lijnen en generaties. Wij mogen schoon schip maken en karma inlossen via ons systeem. Daarvoor zijn we hier op aarde gekomen!

Op dagen met veel bewolking voelt het zwaarder aan tenzij we ons afstemmen op de centrale zon die er altijd is! Een bol van licht die altijd schijnt en ons van levensenergie voorziet.

Stem je af op het centrale punt tussen je wenkbrauwen voel de centrale bol van licht en voel het je hele centrale kanaal of zuil vullen met zuiver licht in verschillende hoge en pastelkleurige frequenties! Uiteraard maakt dit zuiverende levenslicht[=verbonden aan ons liquorsysteem=vloeibaar licht] ook vele gestagneerde energieën in ons vrij die uit 3D ervaringen van macht en onmacht, paniek, angst en oud zeer.

In ons chakrasysteem liggen entiteiten opgeslagen die door dit indringende licht geactiveerd worden en onderhuids patronen, vormen en figuren worden die gevuld zijn met negatieve en gestagneerde energie= vervuilde negatieve energie oftewel gestagneerde vervuilde lymfe. Alsof je door een vuil raam kijkt, letterlijk de vuile pijnlijke en gekwetste gezichten zien/ervaren/voelen van deze personages.[archetypen]

Ze komen uitvergroot in je energiesysteem en nemen de vorm aan zodat je het herkent, en ook durft te erkennen in jezelf en zuivert met liefde en licht! Alles komt aan het licht en alles mag er zijn zonder oordeel.

Zo sta je het licht toe in jezelf , het spoelt je systeem schoon en door je aan te passen aan dit immense en nooit eerder voorgekomen proces van evolutie, worden wij letterlijk NIEUW!
Geeft uiteraard veel storingen in ons lichaam die wennen moet aan deze enorme lichtinfusies die via onze kruin als een 12 baans- rijweg over ons lichaam zich uitspreidt en informatie geeft vanuit de hogere dimensies.

Dit betekent ook dat we veel troep opruimen wat de nodige klachten en storingen in ons fysiek lichaam geven. We knippen ahw de navelstreng met onze oude ik-vorm/figuur/model door en alle oude zelven komen vrij in je bewustzijn, hierdoor trek je tijdelijk de oude-zelven in je omgeving aan door de tijdelijke lage vibratie en je zult merken dat je je niet meer verbonden voelt of dat de contacten geforceerd, zwaar en ongemakkelijk worden, je kunt zelf ziek worden na contact met deze personen.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] o.i.v de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen!

Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, pijnlijke armen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, ego in paniek die wil alles bij het oude vertrouwde houden, hart-fladderen, hartritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn o.i.v opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes.

SYMPTOMEN, doordrukkende pijnen in de lage rug,=letterlijk
afzakken naar je basis, verstoorde spijsvertering en symptomen van ontgifting. pijn en druk nek, achterhoofd en voorhoofd=ontwaken uit je reptielenbrein [hersenstam] vibrationele griep, uitgeput, stress, onrust, immens moe, hartritme stoornissen, koude rillingen, diepvrieskou, geheugenstoornissen, verwardheid, overbelast zenuwstelsel, heftige emoties= tgv grote reiniging van je organen, spierkrampen, pijnlijke benen en verkrampte voeten, last van kaken, kiezen, schouders, huidirritatie,
Als je in je hoofd schiet dan ontrek je 80% van je energie uit je energievoorraad van je darmvlies. Vandaar dat het zo belangrijk is om tot overgave te komen zodat je lichaam helen mag dmv detoxen.

Je laat oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.

We worden diep in ons aardse vorm geduwd op dit moment!
Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!
SLOW DOWN=INSTROOM GENEZENDE ENERGIE!!

Het zijn hele bijzondere tijden waaraan wij mogen deelnemen!
TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen, in je handpalmen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

***Een stampotje uit de losse pols ***
***VERSCHIJNT OP DINSDAG en VRIJDAG!!***
GEEN pb berichten aub!
Marjolein Ingrid Soulpursang