dinsdag 28 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 28-3 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 28-3 & VOORUITZICHT: Hoogfrequente energie door elektronenstorm, C-klasse zonnevlammen, verhoogde zonnewind, gat in de corona van de Zon die op de aarde gericht staat en Schumannresonantie activiteit.


ELEKTRONENSTORM
Er is een hoogfrequente energie voelbaar. Dit komt o.a. doordat het niveau van de elektronen vanaf zaterdagavond tegen elektronenstorm aan zijn. De vooruitzichten zijn dat dit vanaf morgen zal gaan zakken en dus geen elektronenstorm meer morgen als dat klopt. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Artikel over huidige innerlijke processen: https://inzichten.com/start-van-een-nieuw-tijdperk/

VERHOOGDE ZONNEWIND
De zonnewind snelheid was verhoogd vanaf 10:00 uur tot ongeveer max. 570 km/sec. rond 17:00 uur. Er was weinig reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde. De verhoging geeft intense moeheid. Grafiek +2 uur.
(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt.

Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)


SITUATIE ZONNEVLAMMEN
Er waren C-klasse zonnevlammen, waarvan sommige op de aarde gericht. Maar met minimale impact. Grafiek +2 uur
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

GAT CORONA AARDE GERICHT
Er is een groot gat in de corona van de Zon en die staat op de aarde gericht. Dit is tot woensdag nog wel aan de orde. (Symptomen: harde ruis/fluittonen in oren en hoofd.)
SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT
Er was een gemiddelde gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR) tussen 6:00 en 8:00 uur met de hoogste intensiteit rond 25 amplitude. Dit is een gemiddelde intensiteit, niets extreems.
(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er wel met verhoogde zonnewind (570 km/sec), elektronenstorm en C-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Mijn laatste video over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com