donderdag 30 maart 2023

Wat wordt de rol van kristallen in de komende jaren? ~ Bron Aurelia Louise Jones


Wat wordt de rol van kristallen in de komende jaren?
In de vierde en vijfde dimensie zijn kristallen lichter, helderder en meer lichtgevend, omdat ze veel meer licht kunnen absorberen en bevatten dan de kristallen die je nu kent. Ze zullen elke vorm, grootte, trilling en kleur aannemen om aan je behoeften te voldoen. Je zult ze naar believen kunnen manifesteren. Je hoeft niet langer een exorbitant bedrag te betalen om ze te verwerven. Ze zullen zich manifesteren in overeenstemming met jouw niveau van Liefde en Licht en jouw juiste gebruik van Gods middelen.

Ze zullen de belangrijkste energiebron zijn die wordt gebruikt voor de geavanceerde technologie die jullie zal worden geschonken wanneer we uit onze steden in het binnenste van de aarde komen. Je zult ze gebruiken om overal in dit universum te reizen en om informatie op te halen uit de Universele Geest.

Je zult ontdekken dat de hele Levende Bibliotheek van de Aarde (wat jouw complete verhaal is) is opgeslagen in grote kristallen platen in plaats van boeken, en je zult de technologie hebben om heel snel toegang te krijgen tot alle informatie vanaf elke locatie. Het kristalgrid van de aarde zelf heeft al een ascensie-activering ontvangen en dit grid is nu voor velen beschikbaar voor helende energieën en informatie.

Bron: Aurelia Louise Jones
Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life
Afbeelding: Onbekend