donderdag 30 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 30-3: Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 30-3:
En opnieuw in de vroege ochtend een hoge M-klasse zonnevlam vanaf de rand van de Zon. En ook verhoogde zonnewind afgelopen nacht. Rond 14:00 uur staat er een kort artikel op de website met symptomen erbij en vooruitzichten. Ik zet de link hier er straks bij.

(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

Er is een gat in de corona van de Zon en die staat op de aarde gericht. Dit is tot het weekend nog wel aan de orde. (Symptomen: harde ruis/fluittonen in oren en hoofd.)

LAMMETJES
Daar is het eerste lammetje vanochtend bij ons geboren. We verwachten dit jaar ongeveer 20 lammetjes. We hebben al wat speelplekjes gemaakt voor de groepen lammetjes en gaan er heerlijk van genieten. Zodra ze beginnen te dartelen deel ik graag nog een video. Het ras is Maasduin schapen, ze kunnen nog zelf lammeren en het zijn ruischapen. Ze verliezen dus zelf nog hun vacht. Dit is een soort oerras met leuke kleurtjes. En ze zijn erg nieuwsgierig en mak. Komen zelfs regelmatig voor een knuffel (en een handje schapenbix ) naar ons toe. En mocht je een of meerdere lammetjes/schaapjes willen kopen/plaatsen, dan ben je welkom. Natuurlijk pas wanneer ze bij de moeder weg kunnen. Wij geven ook de rammen een leven en zorgen voor goede plaatsing. UPDATE: Het zijn er inmiddels 3 lammetjes van moeder Dipsy. Weet iemand hoe ik een video kan delen op FB?



MEDITATIE WEBINAR VANAVOND
Vanavond is er een meditatie-webinar met het Eenheidsbewustzijn en met speciale aandacht voor het nieuwe kristal ' The Amazing Technicolor Dreamcoat Crystal'. We starten met uitleg over de meditatie om 19:45 uur. De uitleg over de actuele collectieve en persoonlijke processen start rond 20:00 uur en de meditatie rond 20:30 uur. Een fijne gelegenheid om alles in evenwicht te brengen, tot rust te komen in contact met je ZIJN en vanuit dat zijn je blokkade of ongemakken op te lossen. Je bent van harte welkom (deelname 10 euro). Voor meer info en ticket: https://inzichten.com/.../special-voor.../

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com