donderdag 30 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 29 maart 2023 – "X-Klasse" Flare! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 29 maart 2023 – "X-Klasse" Flare! – Door Dr. Schavi M. Ali

De sterkste zonnevlam - "X-Klasse" - is ontploft vanuit een coronaal gat aan de zuidwestelijke rand van onze zon. Het was een "X.1"!.
Eerder barstte een "C.5-Klasse" los die bijna in de categorie "M-Klasse" viel.
De "X-Klasse" fakkel was de zevende tot dusver in 2023, en onze zon herbergt nu energie voor verdere "X-Klasse" fakkels.De magnetosfeer is omgeven en omhuld door plasmadeeltjes, en aan de andere kant van onze planeet bouwen zich positieve protonen op die bijzonder ioniserend (doordringend, veranderend) zijn.
Coronale massa-ejecties (CME's), de plasmadeeltjes, gaan altijd gepaard met fakkels in kleine of grote doses, omdat onze zon, zoals eerder gezegd, uit plasma bestaat.

Aurora's kunnen in de lucht worden gezien wanneer sterke CME's voorkomen, en ze gebeuren wanneer het elektromagnetisme van zonne-energie zich vermengt met het elektromagnetisme van onze planeet.
De "Schumann-resonantie" van de Aarde/Gaia (trillingsfrequentie en -amplitude) wordt beïnvloed door zonnevlammen en kan erg geactiveerd worden wanneer de fakkel en bijbehorende CME's sterk zijn.
Vaak zijn kosmische gebeurtenissen zo krachtig dat technologische apparatuur ze niet adequaat kan registreren, en soms zorgt dit ervoor dat de apparatuur volledig defect raakt.
Deze zelfde storing kan optreden bij gangbare technologie zoals mobiele telefoons en computers.
De mensheid is zo gebonden aan technologie dat als er een zonnevlam zou optreden die sterk genoeg is - misschien een die veel verder gaat dan "X.25-Klasse" (misschien zelfs een iets kleiner aantal), de dagelijkse planetaire aangelegenheden volledig tot stilstand zouden komen.
De mensheid moet goed nadenken over hoe ver ze moet gaan met technologie.
Al veel wetenschappers maken zich zorgen over “Artificial Intelligence” of “AI” zoals het wordt afgekort.
In de jaren zestig was er een interessante sciencefictionfilm met de titel "Collosus".
Het had te maken met twee enorme computers - een in de VS en een in Rusland - die aanvankelijk met elkaar begonnen te communiceren zonder medeweten van de wetenschappers die ze hadden gemaakt.
Uiteindelijk werden de computers mensachtig en namen ze de hele wereld over, en hun stemmen waren wereldwijd te horen.
Er is nu een "M.1-Klasse" zonnevlam geweest. Proton flux (continue deeltjesstroom) energieën vinden plaats en zullen waarschijnlijk gedurende de middag en avond toenemen - vooral als onze zon zeker nog meer "X-klasse" fakkels loslaat zoals die eerder vanmorgen is ontploft.
Deze deeltjes komen van buiten ons zonnestelsel en omhullen de magnetosfeer van onze planeet. Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd en verzorgd blijft.