donderdag 30 maart 2023

Ons Openstellen Voor Onze Transcendentie ~ 30 maart 2023 ~ Kenneth Schmitt


 

Ons Openstellen Voor Onze Transcendentie

Door: Kenneth Schmitt – 29 Maart 2023

Wanneer we ons richten op onze transcendentie, en we onze aandacht vasthouden op gewoon aanwezig zijn in bewustzijn, veranderen onze hersengolven in resonantie met ons hartbewustzijn. We kunnen de Bron van ons wezen voelen in de oneindige liefde en compassie van ons hart, en we kunnen ons bewustzijn openen voor een hoger rijk van energetische expressie. Het is een rijk van grotere passie en vitaliteit. Hier steunt iedereen iedereen in alle diversiteit die we kiezen voor zelfexpressie.

Als we onze transcendente zelfbeschikking realiseren, kunnen we onze gedachten en gevoelens bewuster sturen, wetende dat ze voortdurend de kwaliteit van ons leven creëren. Door onze bewuste levensstroom te doordrenken met onze persoonlijke beperkingen, schenkt ons onderbewustzijn aandacht aan onze vibrerende uitingen en ontvangt het volledige gevoel van onze staat van zijn. Met oefening transformeert onze huidige aandacht onze oude onderbewuste programma’s van zelfbeperking.

Wanneer we in de staat zijn van gewoon aanwezig zijn in bewustzijn, kunnen we onze situatie begrijpen zonder persoonlijk verlangen of noodzaak. Onze ontvangst en aanvaarding van liefde en mededogen verbeteren onze energetische signatuur, wat resulteert in meer liefde en vreugde in onze ervaringen. Met minder beperkende overtuigingen over onszelf kunnen we ons bewustzijn binnen het universele bewustzijn uitbreiden. Naarmate ons bewustzijn toeneemt, kunnen we ons beter afstemmen op onze intuïtie voor voortdurende begeleiding. We kunnen een innerlijk gesprek met onszelf voeren, leren ons bewust te zijn van ons hartbewustzijn en de gevoelens ervan kennen, die in elk moment onmiddellijk zijn.

Het volgen van onze innerlijke leiding maakt het leven gemakkelijk en elimineert innerlijke conflicten en onnodig drama, waardoor we meer opzettelijk creatief kunnen zijn met vertrouwen in onze mogelijkheden. Door aanwezig te zijn in een staat van dankbaarheid kunnen we meer vreugde kennen in alle aspecten van het leven. We kunnen leren elke ontmoeting creatief tegemoet te treden, in plaats van reactief. Elke mogelijkheid is altijd aanwezig, en we kunnen elke kwaliteit kiezen die we wensen.

Door in transcendentie aanwezig te zijn, ervaren we geen negativiteit. Ook al is het om ons heen, het bevindt zich in het rijk van de dualiteit, een andere energetische bandbreedte dan het hartbewustzijn. In een staat van persoonlijke transcendentie komen alle gedachten voort uit intuïtief weten. Alles wordt een uitdrukking van levensverbetering, en we kunnen ons onbegrensd creatief vermogen en onze uitbreidende aanwezigheid van bewustzijn realiseren. We kunnen van dimensie veranderen in ons bewustzijn, en uiteindelijk kunnen we onze fysieke lichamen meenemen in de realisatie van onze essentie voorbij tijd/ruimte. Dit is een individueel pad voor ons op weg naar de realisatie van ons oneindige Zelf.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org