maandag 27 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 26 maart 2023 – Krachtige zonnewinden! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 26 maart 2023 – Krachtige zonnewinden! – Door Dr. Schavi M. Ali
Aarde/Gaia beweegt zich door ZEER HOGE zonnewinden halverwege de ochtend van Eastern Daylight Time (EDT) op zondag 26-03-2023, die reizen met "653,2" kilometer per seconde (km/s), wat bijna een maar liefst "700" km/s!

Zonnevlekken herbergen energie voor sterke "M-klasse" zonnevlammen, die natuurlijk krachtige coronale massa-ejecties (CME's) van deeltjesplasma naar onze planeet zouden sturen. De magnetosfeer is omringd en omhuld door veel meer inkomende dichte persing van deeltjesplasma dan het de afgelopen weken en maanden is geweest.De kosmische energieën zijn vandaag al intenser dan gisteren.

Deze verhoogde energetica zullen zich waarschijnlijk voortzetten terwijl we de Volle Maan tegemoet gaan, die iets meer dan een week verwijderd is op 5 of 6 april, afhankelijk van de tijdzones.

Portalen voor Nieuwe Maan en Volle Maan gaan eerder open dan normaal.
Vroeger was er een portaal van drie dagen ervoor en drie dagen erna.
Nu lijken ze echter eerder te openen en later te sluiten op basis van gebeurtenissen die op onze planeet plaatsvinden.

Onze maan regeert emoties, en vooral tijdens een volle maan worden emotionele reacties versterkt.
Er kunnen meer woede, angst, depressie en andere gevoelens (zelfs gelukzalige) zijn op basis van wereldgebeurtenissen.

Zoals we weten, heerst er momenteel politieke chaos; economische verwarring; oorlogvoering; toxiciteit van water, bodem en lucht en meer disharmonie - dit alles leidt tot meer weerpatronen die worden gecreëerd door inkomende krachtige zonnevlammen, winden en CME's die een verhelderend, reinigend en verlichtend effect hebben, ook al zijn ze ongemakkelijk om fysiek mee om te gaan , mentaal en emotioneel en staan ​​bekend als "Light Activation Experiences" (LAE) of vaker als "Ascension Symptomen".

Collectief bewustzijn is een factor in deze kosmische gebeurtenissen omdat ze reageren op gedachten, gevoelens, woorden en daden.
Hoewel SOURCE een transformatieproces heeft georkestreerd dat ongeveer elke 24.000 tot 26.000 jaar zal plaatsvinden terwijl ons zonnestelsel de fotonengordel doorkruist (wat het nu doet), en dit proces het DNA opwaardeert, heeft de mensheid de vrije wil gekregen om zich af te stemmen op de bevalling” LICHT of niet.

Afstemming levert zegeningen op, en weigering om af te stemmen heeft gevolgen.
Met andere woorden, hoewel ons een vrije wil is toegekend, zijn er GODDELIJKE WETTEN die moeten worden gevolgd en die eeuw na eeuw - tijdperk na tijdperk - aan de mensheid zijn geopenbaard.

Steeds meer mensen over de hele wereld beginnen zich bewust te worden van deze WAARHEID.

Laten we onszelf dagelijks blijven koesteren terwijl we de ontzagwekkende kracht van SOURCE ervaren!