dinsdag 28 maart 2023

De Blue Spirits door Pyts Boschma


Jullie Lichtwerkers doen het lichtwerk individueel, men denkt dat door jullie van elkaar af te zonderen het licht gedempt of uitgedoofd kan worden. Maar jullie zijn op een totaal andere manier verbonden, het is niet nodig om fysiek bij elkaar te zijn, jullie zijn door jullie trilling verbonden in de geest. Jullie Licht verbindt zich op de hogere trilling in het Veld van Bewustzijn.

Dit Veld is voor krachten met een lagere trilling niet te bereiken, het is onaantastbaar. Deze krachten hebben de trilling en frequentie niet om toegang te krijgen tot het Veld. Zij weten niet welke informatie in het Veld opgeslagen ligt.

Jullie worden niet voor niets steeds opgeroepen om je trilling hoog te houden, wij zeggen het nog maar een keer om je er op te wijzen hoe belangrijk het is.

Je houdt je trilling hoog door vandaan te blijven bij de lagere trillingsvelden. Observeer wat er gebeurt, stel je kort op de hoogte van het nieuws, mijd discussies, glimlach veel en vaak, zing als je de gelegenheid hebt, luister naar mooie muziek, hou je bezig met je passie of hobby, speel met kinderen of huisdieren, lees een goed boek, kijk naar ontspannende films en series enzovoort. Knuffel veel en vaak en volg je gevoel bij alles wat je doet.

Wij weten dat jullie allemaal je uiterste best doen, wij zijn trots op jullie en we houden van jullie. Alles is mogelijk, alles is goed, vergeet het niet. Alles is goed.

De Blue Spirits door Pyts Boschma