vrijdag 31 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 30 maart 2023 – Blessing Earth/Gaia – Door Dr. Schavi M. Ali



Kosmische Frequentie Nieuws 30 maart 2023 – Blessing Earth/Gaia – Door Dr. Schavi M. Ali

In de vroege ochtenduren van donderdag 30-03-2023 werd een "M.5" zonnevlam - bijna in het bereik van "X-Klasse" - van onze zon geslingerd met zonnewinden die zich boven normaal voortbewogen met ongeveer 456 km / S.
De magnetosfeer staat onder grote druk door plasmadeeltjes van elektromagnetisme die aan alle kanten stromen - de andere kant en naar de zon gericht.
Onze Zon herbergt nog steeds energie voor "X-Klasse" fakkels die zouden toevoegen aan de zeven die tot nu toe dit jaar al hebben plaatsgevonden.Terwijl ons zonnestelsel door de fotonengordel raast, ontvangt het intense hitte en licht, terwijl er ook licht uit de "Grote Aantrekker" barst - het punt in de kosmos dat groter is dan het centrum van het Melkwegstelsel dat een massa vasthoudt van meer dan 1000 biljoen "Zonnen" en is een enorm elektromagnetisch stralingsveld dat de zwaartekracht buigt.De mensheid ontwaakt inderdaad in grotere aantallen, maar nog veel meer moeten dat doen.
Er zijn in de eerste maanden van 2023 talloze midden- tot hoge “C-Klasse”- en “M-Klasse”-uitbarstingen geweest, en hetzelfde is de afgelopen jaren gebeurd. Veel "X-Class" fakkels vlogen ook omhoog.
Onze zon strekt zijn stralen uit en omarmt geleidelijk een nieuwe reeks tijdlijnen.
Verdere gebeurtenissen zijn dat er de afgelopen 24 uur 125 aardbevingen zijn geweest met een magnitude van “5,0” in Tonga, een van de 170 Polynesische eilanden in de Stille Zuidzee.
Zware stormen met sneeuw en regen en omstandigheden die rijp zijn voor tornado's trekken door verschillende zuidelijke staten en delen van sommige staten in het midwesten van de VS.
Dus, onze planeet en het hele zonnestelsel is erg actief en bouwt meer energie op.
Onze planeet ervaart “LIGHT Activation Experiences (LAE)” – ook wel “Ascensiesymptomen” genoemd – net zoals de menselijke wezens die op “Haar” verblijven dat ook doen.
Daarom kunnen we, terwijl we onszelf koesteren, ook symbolisch onze planeet koesteren, terwijl we ons realiseren dat BRON onze ultieme energie van koesteren is.