maandag 27 maart 2023

Wijsheid van de Raad: van twijfel naar absoluut weten ~ Sara Landon


Wijsheid van de Raad: van twijfel naar absoluut weten

Elke vraag die je op dit moment over wat dan ook hebt, heeft maar één of twee antwoorden. De eerste: ben je in het nu moment?

Ben je in het nu-moment? Wanneer je in het nu-moment bent, overstijg je alle tijd, alle ruimte, alle gemis, alle beperkingen en alle afgescheidenheid. Als je volledig in het nu-moment bent, heb je toegang tot al je kracht . Als je niet volledig in het nu-moment bent, ontken je op de een of andere manier je kracht, ontken je je waardigheid, ontken je liefde voor jezelf op dat moment.

Wanneer je volledig in het nu moment komt, is alles aanwezig. En als het er niet is, is dat omdat je het op dit moment niet nodig hebt. Wat je op dit moment nodig hebt, is volledig in je kracht komen en onthouden dat je alleen in het nu-moment het weten kunt belichamen dat jij het bewustzijn bent dat energie in vorm oproept. Maar dat gebeurt alleen in het nu moment. In het nu-moment.
Het maakt niet uit of je er al jaren op gefocust bent. Het maakt niet uit hoe lang je het al wilde. Het maakt niet uit hoe vaak je hebt geprobeerd het uit te zoeken en het te laten gebeuren. Het maakt niet uit hoeveel je je er zorgen over hebt gemaakt. Het enige dat telt is dit nu-moment en het volledig belichamen van je kracht als het bewustzijn dat alle energie in vorm oproept.

Dat is wat je bent. Je bent geen mens. Jij bent bewustzijn. Je bent een krachtveld van bewustzijn. Je mens roept geen energie op. Je bewustzijn roept energie op. Je bent hier om energie in vorm te ervaren. Dat is de hele reden om in dit buitengewone bestaan ​​te komen dat jullie op dit moment je leven op aarde noemen.
En het andere antwoord op je vraag is: je bent de Schepper in je eigen creatie. Wat creëer je in dit nu-moment? Wat creëer je in dit nu-moment?

Zoals we al zeiden, je kunt niet met één been in de oude wereld en met één been in de 5e dimensie staan. Je kunt niet in het moment zijn om te pleiten voor je beperking of hoe wat je wilt gescheiden is van jou en in het nu moment volledig in je macht zijn als het bewustzijn dat energie in vorm oproept en je realiteit creëert. Het is allemaal in het nu. Het draait allemaal om je focus en je bewuste keuzes nu, nu.

Je kunt in je verbeelding zijn en volledig in de kracht van het moment zijn, volledig in je kracht in het moment als het bewustzijn dat energie in vorm oproept, als de schepper in je eigen creatie, spelend in je verbeelding, wetend dat het nu is, dat je niet in je verbeelding speelt om iets in de toekomst te laten gebeuren. Je speelt in je verbeelding in het nu moment omdat je de Schepper bent binnen je eigen creatie, en je verbeelding is een potentieel, een mogelijkheid en een realiteit hier en nu.
Als wat je nu deed in de komende dagen en de komende weken, je klaar zou maken voor het volgende niveau van de meest buitengewone expansie in de komende decennia in je leven, zou het dan de moeite waard zijn om echt, echt te focussen en opzettelijk te kiezen ? in het nu moment, volledig in je kracht, en in het absolute weten dat jij de schepper bent van jouw werkelijkheid?

Als dit het grootste portaal, de grootste poort, de beste tijd ooit voor jou was om jezelf op te zetten voor meer overvloed, meer welvaart, meer welzijn, meer liefde, meer potentieel, meer mogelijkheden, meer kansen, meer vreugde, meer geluk, meer plezier dan wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden in de komende decennia, zou het de moeite waard zijn om eindelijk, voor eens en voor altijd, volledig tot realisatie te komen, in het nu moment, volledig in je kracht, en te weten dat je de Schepper bent binnen je eigen creatie van werkelijkheid, met geen twijfel, geen aarzeling, geen onzekerheid, geen terugkijken, geen oud verhaal, geen excuses meer, compleet, totaal, absoluut weten?

Je hebt dit naar je toe getrokken. Je hebt dit naar je toegeroepen. Je hebt dit allemaal naar je toe getrokken, en je hebt het nu naar je toe getrokken omdat een deel van jou weet dat dit het is, het meest magische moment, de meest krachtige tijd, de belangrijkste minuut, dag, maand, jaar van je hele leven. eeuwig bestaan.

Je kunt dit niet verkeerd begrijpen. Je zult weten dat je het toestaat als je je goed voelt, als je blij bent, als je van je leven houdt, als je voelt hoe overvloedig je al bent, als je je welzijn op dit moment kent, als je voelt dat je de perfectie bent. en de uitstraling en schittering die je bent.

Voor jou zal niets ooit hetzelfde zijn. Voor jou zal niets ooit hetzelfde zijn. Je zult niet kunnen geloven in de illusie van gebrek of beperking. Je zult niet twijfelen, je zult niet in twijfel trekken, je zult niet worstelen, je zult niet lijden, je zult niet pushen, je zult niet forceren, je zult niet oordelen. Dat hoeft niet. U zult in het absolute weten zijn.