woensdag 22 maart 2023

Jij Bent Een Meester ~ 22 maart 2023 ~ Aurora Ray


 

Jij Bent Een Meester

Door: Aurora Ray –19 maart 2023

Geliefden,

Jij bent de natuurlijk staat van zijn. Wanneer je in je natuurlijke staat bent, ben je vredig, rustig, alert, creatief, productief, let je op details, en ben je gevoelig voor anderen en jezelf. Je brengt de hoogst mogelijke vibratie de wereld in. Je ziel hunkert naar deze staat van zijn.

De uitdaging voor de meesten van jullie is dat ze hebben vergeten hoe ze in hun natuurlijke zielsstaat moeten zijn. Je ziel moet wakker worden. Je moet meer bewust worden van je ware natuur.

Je moet begrijpen waar angst vandaan komt zodat je hem los kunt laten. Je moet in je gevoelens kijken zodat je zult weten wat echt voor jou is en wat niet. Je moet je herinneren wie je bent zodat je de op angst gebaseerde controle van het ego kunt opgeven en terug kunt keren naar je ware zelf.

We willen de stress en de angst die in je zit vervangen met liefde en moed, succes en vreugde.

Het goede nieuws is dat er veel dingen zijn die je kunt doen om je stress te verminderen en je gezondheid en welzijn te verbeteren. Maar de effectiefste manier is misschien wel meditatie, wat bewezen heeft een brede verscheidenheid van positieve effecten op zorgen en depressiviteit te hebben zowel als op fysieke gezondheid.

Meditatie kan je helpen je doelen te bereiken. Wanneer je mediteert sta je jezelf toe je open te stellen en meer gefocust en kalm te zijn. Je opent jezelf ook voor spiritueel besef, de vijfde dimensie, wat je kan helpen in contact te komen met wat je werkelijk wilt uit het leven.

De galactische federatie vraagt jullie allemaal om te mediteren. Dit is de enige manier om je mentale staat en mentale helderheid te verbeteren. Dit maakt een dieper begrip van je doelen mogelijk en de acties die nodig zijn om die te bereiken.

Meditatie kan je helpen te ontspannen omdat het alle afleiding wegneemt zodat je je kunt concentreren op wat er op het moment gebeurt. Het helpt je bewuster te worden van je gedachten en emoties zodat je er de controle over kunt nemen. Dit geeft een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met je ware verlangens en doelen.

Meditatie is geen religie of geloofssysteem; het is een eenvoudige techniek die door iedereen geleerd kan worden, ongeacht ras, geslacht of fysieke conditie. Veel mensen vragen zich af hoe ze moeten mediteren en wat ze moeten doen om een meditatieve staat te bereiken. Het antwoord is echter dat meditatie gebeurt terwijl je niets doet.

Het is alsof je jezelf afvraagt “Wat kan ik doen om me te ontspannen?” Om een staat van ontspanning te bereiken, moet je niet van alles en nog wat doen. Voor meditatie geldt hetzelfde. Meditatie is een staat van vrede waarin je fysiek of mentaal niets doet.

De levensenergie beweegt naar het centrum wanneer je fysiek of mentaal niets doet en komt daar tot rust. Wanneer je iets doet, wordt je energie verbruikt. Doen is een vorm van je energie gebruiken. Niets doen is een methode om energie te verkrijgen.

Fysiek is het gemakkelijk om te stoppen met iets te doen. Maar het zal in het begin moeilijk zijn om mentaal te stoppen met wat dan ook doen. Want wanneer je stil zit en lichamelijk niets doet, zal je mind heel veel gedachten produceren.

Gedachten zijn gelijk aan dingen. Ze hebben geen wortels en zijn niet JOUW eigendom; ze zwerven rond in je hoofd. Ze komen en gaan alsof het bezoekers waren. JIJ, aan de andere kant, bent de meester.

Gedachten zullen in het begin van je meditatiebeoefening blijven komen als gevolg van oude gewoonten en oude drang. Maar houd in gedachten dat deze niet gewortelde gedachten die rondzwerven in je hoofd niet je eigendom zijn. Het zal in het begin uitdagend zijn, maar alleen vanwege patronen uit het verleden.

Je mind wil een gedachte vastpakken, hem volgen en ervan genieten. Maar blijf niet hangen aan de gedachte. Houd in de gaten wat je denkt. Als je je observatie vergeet en hem associeert met denken, keer dan zo snel mogelijk terug naar je waarnemingsconditie.

Binnen een paar dagen zullen je gedachten langzamer gaan worden en minder frequent. Ze zullen gaan verdwijnen, maar als ze verschijnen, zullen er grote ruimten zijn tussen de ene gedachte en de volgende.

Een gedachte komt en gaat. Daarna zal er een poosje geen andere verschijnen. Dan verschijnt er een andere waarna er weer een ruimte tussen zal zijn. Tijdens die ruimten zal je voor de eerste keer de vijfde dimensie ontdekken. Zelfs het bereiken ervan gedurende een enkel moment zal je geweldig veel vreugde geven!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org