donderdag 23 maart 2023

2023 De Planetaire Dans 20 maart tot 26 maart


2023 De Planetaire Dans 20 maart tot 26 maart

Dit is de eerste Ram Nieuwe Maan in deze cyclus. De volgende is 19/20 april bij 29 graden Ram 50 minuten. Het is een Totale Zonsverduistering en beïnvloedt ons tot 14 okt.2023. Het is een zeer krachtige Maan van Transformatie. We zullen daar natuurlijk meer over schrijven dichter bij de Eclips. Gebruik in de tussentijd deze huidige Ram Nieuwe Maan om je nieuwe geïnspireerde visie op te schrijven. Misschien vindt u het volledig veranderd als u het tijdens de Eclipse van april bekijkt. Of misschien merk je dat je in heilige afstemming bent met je visie.

23 maart - 8.13 uur EDT - Pluto (transformatie en loslaten) gaat vandaag voor het eerst sinds 1777 tot 1798 (ongeveer) Waterman (het collectieve bewustzijn) binnen. Dat was een historische tijd van grote veranderingen. Zijn heilige dierentotem is de feniks, die uit de as herrijst. Deze eerste reis naar Waterman, Pluto blijft op 00 graden Waterman (nieuwe visie voor onze wereld). Hij draait retrograde op 1 mei en komt op 11 juni weer in Steenbok (waar hij sinds januari 2008 is) (transformatie van de samenleving). Hij zal Waterman opnieuw binnengaan op 20 januari 2024 tot september 2024, en dan retrograde terug naar Steenbok voor zijn laatste bezoek daar tot november 2024. Daarna bezoekt hij Waterman voor de volgende 20 jaar.

We staan ​​dus nog maar aan het begin van deze Brave New World. Terwijl Pluto in Steenbok en Waterman staat, wordt hij geleid door Saturnus in Vissen (versterking van onze spirituele basis). In Waterman laat hij zich ook leiden door Uranus in Stier (doorbreken naar wat echt van waarde en Belang is). Zijn Soul Centered gids is Jupiter (uitbreiding en groei van ons spirituele bewustzijn). Jupiter staat momenteel in Ram (nieuwe inspiratie) maar gaat Stier binnen op 16 mei (groei en persoonlijke empowerment). Je ziet dat het een lange en bochtige weg is. Verwacht het onverwachte is het thema.

25 maart - 7.45 uur EDT - Mars komt Kreeft binnen en voltooit zijn lange reis door Tweelingen die begon op 20 augustus 2022. Omdat hij retrograde was van 30 oktober 2022 tot 12 januari 2023, werd zijn verblijf in Tweelingen verlengd. Het thema was om dualiteit te helen en in liefde te verenigen. Deze keer zal hij tot 20 mei Kreeft bezoeken.

Mars is de planeet van assertieve actie. Kreeft is het teken van emotionele en intuïtieve begeleiding. Mars houdt er niet van om hier te zijn. We kunnen problemen zien met boze reacties op wat er ook gebeurt. Maar daaronder zit woede altijd gekwetst. Kort nadat Mars Kreeft binnengaat, zal hij in conjunct Pluto zijn en een probleem activeren dat ons vasthoudt en moet worden genezen, getransformeerd en losgelaten. Besteed aandacht aan wat er naar boven komt om met liefde losgelaten te worden.

De planetaire gids voor Mars in Kreeft is de Maan. Luister naar je innerlijke wijsheid en laat je leiden door actie te ondernemen.

26 maart - 14.58 uur EDT - Mercurius in Ram sluit zich aan bij Cheiron in Ram. Dit is een krachtige energie voor genezing en resoluties voor alles wat moet worden losgelaten. Het is een geschenk aan ons allemaal op deze levensreis. Denk aan het liedje van Bob Marley. "Maak je geen zorgen, alles komt goed, elk klein ding komt goed."