donderdag 23 maart 2023

Wat gebeurd er achter onze zon~ Dr. Schavi M. Ali



Hoe hoger de trilling, hoe groter het bewustzijn en hoe zuiverder de vorm.
Deze grote verandering die ook wel een kristallisatieproces of de vorming van het “LICHTLICHAAM” wordt genoemd, veroorzaakt een geleidelijke beweging weg van elektromagnetisme als de belangrijkste manier waarop berichten door het zenuwstelsel worden verzonden.
Kristallisatie stelt de mensheid in staat om beter om te gaan met de inkomende kosmische energie. Zo is er door GODDELIJK ONTWERP een opruiming en reiniging van verouderde programmering geproduceerd.
Elektronen en protonen overspoelen het menselijk lichaam om materiële dichtheid vrij te maken, ook al is het proces een uitdaging om fysiek, mentaal en emotioneel om te gaan wanneer cellen nieuwe informatie ontvangen.
De hittegolven die nu zo vaak worden gevoeld door zowel vrouwen als mannen, vergezeld van wat zweten, is het vrijkomen van onnodige overtollige energie van materiële dichtheid zodat er meer LICHT kan binnendringen.

Zoals de EMERALD TABLET leert: “GOD is LEVEN en LICHT”. Daardoor ontvangen we meer van GODS LICHT - BRON LICHT.

Dit zijn opwindende tijden en ook tijden om zeer zelfvoorzienend te zijn, omdat de mensheid gevoelig is voor de binnenkomende kosmische energieën.