donderdag 23 maart 2023

Pluto in Waterman; Planetaire Bevrijding ~ Natalia Alba


Pluto in Waterman; Planetaire Bevrijding

Geliefden,
In deze tijd waarin velen ontwaken voor de waarheid van wie ze zijn, zichzelf bevrijdend van de massale planetaire manipulatie en hun soevereiniteit terugwinnend, staan ​​we op het punt de tweede en belangrijkste planetaire gebeurtenis van deze maand en dit jaar te verwelkomen, Pluto in Waterman, van 23 maart 2023 tot 11 juni 2023 , voor het eerst in 225 jaar, met een paar retrogrades terug naar Steenbok. Dit zal slechts een voorproefje zijn van wat we later zullen ervaren, aangezien Pluto vanaf 21 januari 2024 onafgebroken in Waterman zal staan ​​gedurende de komende twintig jaar.

Dit is het zaadje van wat er de komende twintig jaar zal groeien, een zaadje dat gevuld is met kracht, wijsheid en vrijheid. Een totale wedergeboorte van de mensheid waarin velen eindelijk zullen omarmen wie ze werkelijk zijn, en de vele waarheden die voor ons allemaal verborgen zijn gehouden. Dit zal bevrijding betekenen, een totale transformatie en dus een herwinnen van macht, zowel op persoonlijk niveau als op collectief niveau. Een verandering die vorig jaar in de VS begon met de terugkeer van Pluto, en die zich nu zal uitbreiden naar de rest van de wereld, door ons de bevrijding te bieden, door het terugwinnen van onze soevereiniteit die we nodig hebben.

Terwijl Pluto in Steenbok was, hadden we de gelegenheid om te werken aan transformatie, ontwaken, beginnen te ascenderen, beseffen wie we zijn en alles wat we nog moeten vervullen op onze menselijke reis. Nu Pluto naar Waterman gaat, worden we uitgenodigd om alles wat we hebben ontdekt in onze persoonlijke transformatie te gebruiken om onszelf te bekrachtigen, onszelf te bevrijden van de controle van de aarde en onze soevereiniteit terug te vorderen, als goddelijke vrije wezens.

Dit zal een periode zijn waarin collectieve overtuigingen, vaste mentale patronen en vele andere wetten zullen vervagen, want Pluto ondersteunt niets dat tegen de groei en de voortgang van het leven ingaat, wat een constante wedergeboorte is, aangezien het onze ware aard is om voortdurend verschuiven naar een meer verlichte staat van zijn.

Er is veel mind control uitgeoefend vanuit Pluto, omdat de krachtige essentie ervan is gemanipuleerd om mind control-programma's te creëren die naar de aarde zijn gestuurd om het collectief onder valse overtuigingen te houden. We hebben nu de mogelijkheid om alle halve waarheden en manipulaties uit ons mentale lichaam te verwijderen en voor het eerst in de menselijke geschiedenis als bewuste soort tevoorschijn te komen.

We worden eindelijk bewuste soorten binnen de schepping, wat ons belangrijkste doel was sinds we naar deze planeet kwamen, om ons te herinneren wie we zijn, om de volledige leiding en verantwoordelijkheid voor ons leven te nemen, maar ook om meer liefde, mededogen, wijsheid en kracht te belichamen.

Het is nu voor het eerst dat we fysiek de vele veranderingen waarderen die eindelijk plaatsvinden, in onszelf, ons lichaam en op planetair niveau, als gevolg van ons constante innerlijke werk en dienstbaarheid.

Gedurende de komende twintig jaar zal de mensheid worden ondergedompeld in een fase van het terugwinnen van soevereiniteit, wat een totale wedergeboorte inhoudt in hun authentieke verlichte zelf, een die verborgen is tussen de vele illusies en programma's die onze ware essentie bedekken.

Zoals onze geliefde Jezus zei tijdens zijn incarnatie op aarde: "IK BEN de Weg, de Waarheid en het Leven".
En zo ben jij.

Binnen oneindige liefde,