zondag 24 december 2023

The Angels: Het licht van het seizoen leeft in jou Kanaal: Ann Albers


The Angels: Het licht van het seizoen leeft in jou
Kanaal: Ann Albers

Mijn lieve vrienden, we houden heel veel van jullie,
Fijne, heilige feestdagen voor jullie allemaal die het vieren, en gelukkige, heilige dagen voor iedereen, want alle dagen zijn heilig, alle dagen hebben het potentieel om gelukkig te zijn, en alle dagen kunnen een viering zijn van het licht waar jullie zo mooi op focussen deze tijd van het jaar.
Of je nu het kindje in een kribbe viert, het wonder van de olie, of simpelweg de terugkeer van het licht na de winterzonnewende, je viert een licht dat in je leeft en ademt. Dit is jouw essentie en jouw waarheid, en wanneer jij je door keuze op dat licht afstemt – of het nu door een vriendelijke gedachte, woord of daad is, voor jezelf of voor een ander – zul je de uitstraling ervan naar jou en door jou heen voelen schijnen.
Dit licht is niets minder dan jouw Schepper, voorbij de vorm. Dit licht kan nooit worden verminderd. Het kan niet worden uitgezet. Het brandt helder, zelfs in de moeilijkste omstandigheden, en als je je eraan overgeeft en je erop afstemt, leidt het je naar alles wat je zoekt.
Kunnen jullie doorgronden, geliefden, dat het licht van het Christuskind in jullie leeft? Het wonderbaarlijke licht dat brandt in de duisternis leeft in jou. Het licht dat uit jouw ster straalt, leeft in jou. Er is er maar Eén, en elk moment dat je iets voelt dat zelfs maar in de verste verte op liefde lijkt – of het nu troost of tevredenheid is – voel je tot op zekere hoogte die prachtige, onbeschrijfelijke liefde.
Als je Kerstmis viert, stel je dan voor dat dat licht liefdevol wordt gevoed in je eigen hart. Maria is datgene in jou dat jouw licht voedt. Jozef is datgene in jou dat jouw licht beschermt. De herders zijn die onschuld in jou die jouw vermogen aanschouwen om met verwondering en ontzag in liefde te leven. De koningen zijn degenen in jou die het licht waarderen en het willen ondersteunen. Lieve mensen, deze mensen waren zeer reële historische figuren, maar ze waren ook archetypisch, en die archetypen leven in jullie.
Als je Chanoeka viert, leeft het licht in de lamp dat eindeloos brandt in jou. Er is geen limiet aan jouw liefde. Er is geen limiet aan de wonderen die kunnen worden gecreëerd als je je overgeeft aan liefde. Niets kan dat licht verminderen, noch een permanente overwinning ‘erover’ behalen, want dit licht leeft in iedereen.
Liefde kan worden genegeerd. Het kan weggeduwd worden. Je kunt weigeren het te voelen door je te concentreren op dat wat niet liefdevol is. Of je het absolute, magnifieke wonder van jezelf – je ware essentie – wel of niet ervaart, is altijd een keuze, maar hoe dan ook, dat licht leeft en ademt en brandt in jou. Het roept je op tot dat wat beter voelt. Zelfs in een moment van vredige afleiding kunnen er goede ideeën ontstaan ​​die u helpen uit een moeilijke situatie te komen. Zelfs in een moment van overgave kunnen jouw antwoorden komen. Zelfs op een moment van wat velen van jullie ‘geen zorgen geven’ over datgene waar je mee worstelt, laat je de strijd los en sta je open voor wat je verlangt.
Stel je tijdens de feestdagen het licht in jezelf voor. Ik kan me voorstellen dat je bij elke mooie, opbeurende of rustgevende gedachte denkt dat je naar dat licht neigt, die liefde koestert en jezelf toestaat de nooit eindigende, voedende, opbeurende, inspirerende stroom ervan te voelen.
Je zoekt geen betere gedachten en gevoelens om een ​​goed mens te worden. Dat ben je al. Je vraagt ​​ze niet om een ​​test te doorstaan ​​of een oordeel te vermijden. Je wordt niet op de proef gesteld en niemand in de hemel oordeelt over je. Je wilt je niet goed voelen om aan iemand te bewijzen dat je spiritueel meesterschap hebt bereikt. Je wilt je overgeven aan alles wat je helpt meer liefde, meer vreugde, meer vrede of meer kalmte te voelen – voor je eigen bestwil , omdat je diep in je geest weet dat je het verdient om je zo goed te voelen!
Zelfs in je verdriet kun je jezelf troosten of vriendelijk zijn en dat licht laten schijnen . Zelfs in je verwarring kun je duidelijk zijn over je zorgzame hart. Zelfs in de diepte van je pijn kun je het raam van je hart op een kier zetten door te ademen en ons toe te staan ​​je te helpen je vibratie op die liefde af te stemmen.
Met elke rustgevende, liefdevolle, troostende, vriendelijke gedachte, woord of daad die beter voelt, sta je jezelf toe dat licht te voelen, en terwijl je het voelt, stroomt het door je heen de door jou geschapen wereld in. Het begint je 3D-pad te verlichten, eerst met betere gevoelens, dan met betere gedachten, en dan met dingen die gemakkelijk en op wonderbaarlijke wijze in je leven beginnen te stromen.
Het Christuskind werd niet op een rustige, zwoele dag op een tropisch eiland geboren. Hij werd geboren in een donkere, koude en nederige kribbe. De olie in de lamp brandde niet in tijden van vrede en glorie. Het brandde ondanks conflicten en chaos . Ook jouw licht kan zeker schijnen als het gemakkelijk is, maar hoeveel wonderbaarlijker kunnen jij en je leven worden als je dit licht laat schijnen, zelfs als je het donker om je heen voelt? Er is zoveel meer vreugde toegankelijk als je je overgeeft aan wat liefdevoller voelt.
Dierbaren, als jullie een prachtig leven hebben en jullie samenkomen met familie of vrienden, laat dat licht dan helder schijnen. Als je alleen bent, verdrietig, angstig of van streek, haal dan diep adem, concentreer je op iets rustgevends en geef je over aan de liefde. Wij zijn hier om altijd van je te houden. Het Goddelijke houdt nooit op. Maak ruimte in de kribbe, steek de lamp aan en sta jezelf toe om op het vriendelijkste en meest vreugdevolle pad te reizen, simpelweg door in het moment te komen waar je bent en je innerlijke wijsheid te vragen: "Wat voelt op dit moment als liefde?"
Jij bent licht. Jij bent liefde. Je bent geliefd. Wat je ook zegt, denkt of doet, dit licht blijft constant en onveranderd. Onze wens voor jou is dat je langzaam maar zeker leert wat het voordeel is van het loslaten van je zorgen ten gunste van betere gevoelens, zodat dit licht je geest, je hart, je leven en uiteindelijk je wereld kan verlichten.
Vrolijk kerstfeest
Gelukkige Hannukah
Vreedzame zonnewende
Wij houden van je zonder einde.
- De engelen