zaterdag 23 december 2023

Het collectief: een mooi teken Kanaal: Caroline Oceana Ryan

Het collectief: een mooi teken
Kanaal: Caroline Oceana Ryan

Gegroet, dierbaren! Zoals altijd zijn we erg blij dat we vandaag de tijd hebben om met u te spreken. Wij zijn ons ervan bewust dat in devoortdurende stroom van hoger Licht naar de planeet – en dit is plasmalicht, dat de basis vormt van het leven op aarde – velen voelen zich niet alleen uitgeput, maar innerlijk uitgerekt en uitgedaagd op manieren waarvan ze niet hadden verwacht dat het deel zou uitmaken van het Ascentieproces .
En dus voel je misschien oude droefheid, woede, gevoelens van verlies of hulpeloosheid nu naar de oppervlakte komen, terwijl oude herinneringen uit dit leven en de essentie van herinneringen aan andere levens naar voren komen en jouw aandacht en energie opeisen.
Wij zouden zeggen dat hoewel dit voor velen een pijnlijke en moeilijke situatie is, het niettemin een mooi teken is dat jullie voorbij de grenzen van het driedimensionale leven gaan en jullie bewustzijn naar nieuwe vormen verschuiven.
En wat we daarmee bedoelen, is dat je je ware zelf terugkrijgt, en het valse zelf loslaat, gecreëerd tijdens dit of andere aardse levens, puur om te overleven. Je bent ook bezig met het opbouwen van het leven en de ervaring van de Nieuwe Mens.
Je zult die term al eerder gehoord hebben, en misschien al een idee hebben van wat dat zal zijn – je zou je een persoon kunnen voorstellen die boven de dichtheid van het aardse leven zweeft, levend in een aura van pure Liefde, anderen assisterend op hun pad, terwijl altijd onthouden om hun eigen innerlijke reis te ondersteunen.
En wij zouden zeggen: daar heb je tot op zekere hoogte een punt!
Toch zal het nog enige tijd duren voordat jullie Aarde naar een plaats van pure Vrede beweegt, waarin het leven op aarde het mogelijk maakt en er bewust voor kiest om leven te creëren op wat de voorwaarden van hoger dimensionaal leven genoemd zouden kunnen worden.
Dit zal niet gebeuren op het moment dat de NESARA-wet volledig van kracht is en over de hele wereld publiekelijk wordt aangekondigd.
Het zal niet de volgende ochtend gebeuren, en ook niet de week erna.
Hoewel wapens zullen ophouden te functioneren [na de inwerkingtreding van NESARA], en het bewustzijn zelfs vóór die dag zal stijgen, via gebeurtenissen zoals de Zonneflits, laten we toch de taak over aan jullie, de mensen op Aarde, om jullie aardse levenservaring opnieuw vorm te geven. U heeft hiervoor gekozen en wij respecteren en respecteren uw keuzes.
Onze schrijfster [Caroline] vindt het leuk om de architectuur van de Nieuwe Aarde in beeld te brengen – ze stelt zich deze voor als voornamelijk ronde, langwerpige of piramidevormige gebouwen met veel groen eromheen – bomen, gras, bloemen – terwijl alle dieren met respect worden behandeld en gelukkig leven zonder angst of angst. agressie.
Een evenwichtige atmosfeer en een schone planeet zonder stortplaatsen of vervuiling van welke aard dan ook. Deze wereld zorgt er altijd voor dat haar kinderen worden gerespecteerd en dat ouderen worden vereerd. Dat scholen de specifieke gaven van ieder kind of jongere ondersteunen, zodat zij zich vreugdevol kunnen ontwikkelen in een sfeer van ontdekking. Op deze vernieuwde aarde houden genezingscentra zich volledig bezig met natuurlijke en plantaardige medicijnen, en zijn er lang onderdrukte hogere technologieën op de markt gekomen die lichaam, geest en ziel genezen.
Wat het proces enigszins vertraagt ​​(hoewel al deze verschuivingen nu onvermijdelijk zijn, omdat jullie daar collectief voor hebben gekozen), zijn niet alleen talloze astrologische en energetische processen die als eerste moeten veranderen, maar ook de menselijke ego-geest.
Die energievorm heeft zijn voorkeuren en patronen, die het dagelijkse leven op aarde rechtstreeks beïnvloeden en vormen.
Ze zijn wat voor de meeste mensen veilig voelt, omdat ze bekend zijn, en het is wat je hebt geleerd te verwachten en te verlangen in het leven.
Toch zullen die verlangens, zoals velen zich nu realiseren, maar al te vaak in de tegenovergestelde richting gaan van de leiding en voorkeuren van jullie eigen ziel.
En dus laten velen nu bijvoorbeeld het materialisme los dat zo lang aan de mensheid in de zogenaamde ontwikkelde wereld is opgedrongen. Een massabeweging richting eenvoud en alle schoonheid, gemak en elegantie van die levensvorm heeft miljoenen mensen meegesleurd in wat jij minimalisme noemt, evenals een toegenomen soberheid en verlangen om overconsumptie te vermijden en tegelijkertijd verspilling tegen te gaan.
Hoewel dit allemaal als een moderne aanstellerij kan klinken, is het feitelijk een op de ziel gebaseerde uitdrukking van het menselijk verlangen om nu meer in de Geest te leven dan in de uiterlijke vorm.
Dit is een geweldige stap voorwaarts, dierbaren!
En hoewel niet iedereen de stimulerende eenvoud van minimaal kopen, puur en holistisch eten en duurzame keuzes heeft begrepen, kunnen we je verzekeren: deze voorkeuren nemen toe.
De machinaties van de eens zo machtige, nu sterk verzwakte oude matrix gaan, zou je kunnen zeggen, niet in tegen de vastberadenheid van het zielencollectief van de mensheid om “terug te keren naar de Tuin”, om een ​​mooi oud liedje te citeren.
Jij bent inderdaad Stardust, en jij bent Golden! En jullie reiken nu naar jullie Universele verbindingen met de Sterrenfamilie, zielsbekrachtiging, zielsheling en re-integratie van verloren zielsessenties. Je herinnert je je authentieke zelf en eist het terug.
Dat hogere aspect houdt zich nooit bezig met het bekijken van het leven vanuit de ego-geest.
Wat anderen denken, wat de maatschappij dicteert, wat in het verleden waar is geweest – deze concepten vervagen steeds meer in belang. Ze zijn steeds irrelevanter, passé en vreemd aanvoelend.
De hartgeest begint te lachen om de oude eisen van de egogeest – sociaal of persoonlijk.
De hart-geest zegt dingen als: “Het is waar dat wanneer ik een nieuw iemand ontmoet, ik graag wil dat hij/zij alleen mijn beste kanten ziet. Toch vind ik het prima als ze de onvolkomenheden opmerken. “Ik ben nu in vrede en thuis met mijn wezen.”
In het verleden, gedurende vele, vele eeuwen van het leven op aarde, zou dit sociaal onverstandig of mogelijk gevaarlijk zijn geweest.
Zwakke punten, angsten, verliezen – deze dingen mochten nooit aan iemand anders worden getoond, tenzij volledige vertrouwelijkheid kon worden verzekerd.
Velen van jullie zijn wat in de moderne wereld “Hoogsensitieve Personen” of HSP’s worden genoemd. En als u een ander uw tekortkomingen laat zien, vooral als u een kindertijd heeft gehad waarin u werd mishandeld of voortdurend werd gecorrigeerd, kan dit in veel gevallen een zeer moedige daad van uw kant zijn. Dit is een bewijs van jullie toenemende comfort met jullie vijfdimensionale vermogens en inzichten.
Mogelijk voelt u ook de effecten van de krachtige zonnevlammen die nu plaatsvinden als een soort aanval op uw geest, lichaam en ziel.
Maar in het verleden zou dit miljoenen mensen in ziekte, extreme flauwte, wanhoop of erger hebben gekatapulteerd.
De hoeveelheden driedimensionale energetische meesleuren en giftigheid die jullie vrijgeven in het plasma-Licht dat nu naar de planeet stroomt, is een verbluffend moment voor de mensheid, en vooral voor jullie allemaal die in de voorhoede van Ascentie staan.
Jullie hebben niet alleen de weg gewezen naar transformatie van menselijk DNA en bewustzijn. Jullie hebben jullie toenemende niveaus van bewustzijn en innerlijke groei ook gebruikt als een pad voor communicatie met Sterrennaties, terwijl jullie oproepen tot een grotere verbinding met jullie families die zich aan boord van de schepen bevinden, die nu met miljoenen de planeet omringen.
Om deze reden vragen wij u, ook al voelt u zich vele dagen uitgeput en emotioneel, de moed niet te verliezen in de hitte van dit cruciale moment voor de planeet.
Je zou het kunnen vergelijken met een hond die de vlooien van zijn rug schudt; het kan zijn dat je op dit moment het gevoel hebt dat je midden in het trillen zit, terwijl je de steeds zwakkere beperkingen en interferenties van de oude orde van je afwerpt.
Hoewel het moeilijk is om van degenen onder ons die buiten de Tijd leven te horen dat de dingen “binnenkort” zullen veranderen, verzekeren wij jullie dat ze al drastisch aan het veranderen zijn.
We hebben talloze keren opgemerkt dat jullie media voor het grootste deel niet rapporteren wat er feitelijk op de planeet gebeurt, behalve per ongeluk.
Dit laat je achter in wat voelt als een voortdurende ‘wachtmodus’ die noch accuraat, noch bemoedigend is.
En dus zullen we niet “binnenkort” zeggen. Wij zullen nu zeggen. Nu, vrienden die familie zijn!
Het is nu dat jullie jullie planeet aan het veranderen zijn op manieren die jullie steeds beter zullen begrijpen, terwijl jullie jezelf toestaan ​​naar binnen te gaan en te zien hoe de dingen zich ontwikkelen in verschillende sectoren van het aardse leven.
Je zult veel dingen zien gebeuren of op zijn minst voelen dat zegt dat niet alleen de Engelenlegioenen en de Aartsengelen hard voor jullie aan het werk zijn. Jullie eigen hogere zelf- en zielsfamilies helpen het leven op Moeder Aarde te transformeren, op manieren waar jullie in andere aardse levens niet eens van hadden kunnen dromen!
Wij heten u van harte welkom om uw Spirit-team te vragen: “Laat me zien wat er nu werkelijk op de planeet gebeurt! Welke vooruitgang is er voor Ascentie en voor de bevrijding van de Aarde, terwijl we naar 5D gaan?”
Stel je dan open om te ontvangen op welke manier je Spirit-team je ook wil laten zien, en wees alert op de berichten of beelden wanneer ze doorkomen, want dat zal gebeuren. En het wordt tijd dat jullie een duidelijker beeld krijgen van wat er nu gebeurt.
Namasté, vrienden!
Zoals altijd zijn wij bij u, op elk moment.
Auteursrecht Caroline Oceana Ryan 2023