dinsdag 26 december 2023

Nieuwsbrief Brenda Hoffman ( vertaling: beetje van mijzelf en van google ;- ) )


Nieuwsbrief Brenda Hoffman

Geliefden,
Ook al merk je misschien niet veel verschil in je interesses, je voelt je waarschijnlijk uitgeput of overweldigd, in tegenstelling tot wat ooit het geval was bij soortgelijke activiteiten of slaappatronen.
Je bent vierentwintig uur per dag aan het wisselen. Tegelijkertijd probeer je door te gaan met de eisen die je aan de 3D-wereld stelt – het is te veel.
Hoewel soortgelijke gedachten tijdens de voorgaande vakantieperiodes waar leken te zijn, is dit jaar anders. De activiteiten waaraan je deelneemt en je voorbereidt lijken niet zo leuk te zijn. Je wilt gewoon thuis zijn – totdat je dat niet meer doet. En als u uw huis verlaat, wilt u weer thuis zijn. Je hebt het gevoel alsof je op zoek bent naar iets dat nooit verschijnt. De activiteiten houden je interesse minimaal vast en de interacties voelen hoogdravend, ongemakkelijk en waarschijnlijk saai aan.
Niets lijkt te kloppen, hoe vaak je ook huilt tegen de Universums of je innerlijke wezen. Je wilt niet langer voldoen aan de eisen van anderen, maar toch voel je je een onaangenaam persoon, zelfs voor jezelf.
Je bent weer een Rubicon overgestoken.
Het is tijd om te negeren wat vroeger was en te creëren wat nu is. Maar nieuwe creaties zullen pas mogelijk zijn als je ophoudt jezelf uit te schelden omdat je niet gelijk, vriendelijk of goed genoeg bent. Sta jezelf toe om los te laten wat was. Maak een vrije val in wie je bent geworden – en negeer wie je denkt dat je zou moeten zijn.
Laat los en kom tot leven.
Velen van jullie beweren dat je het niet kunt of wilt loslaten. Een onaangenaam leven creëren voor zowel uzelf als uw naasten. De daaruit voortvloeiende zelfwoede mondt uit in uw interacties met anderen. De nerveuze energie die je aanmoedigt om anders te zijn, moet worden onderdrukt, zodat je deze kunt negeren. En dus is er bijna dagelijks een bepaald punt waarop de snelkookpan die je in jezelf hebt gecreëerd, ontploft.
In plaats van te proberen jezelf bij elkaar te houden in 3D-juistheid, sta jezelf toe jezelf te zijn. Wie ben je? In plaats van wie je was. Je kunt niet langer doen alsof je niet geëvolueerd bent. Ook kun je niet doen alsof je directe wereld is zoals die was. Als je dat probeert, verwart en maakt je jezelf alleen maar boos, net als alle wezens die de transitie hebben ondergaan.
Dit is een tijd van innerlijke en uiterlijke eerlijkheid. Iets wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt terwijl je op aarde was. Voorheen had je innerlijke gedachten die niet altijd in lijn waren met je uiterlijke handelingen – maar dat gold voor iedereen. Uw vakantiefilms portretteerden uw leven zoals u dat wenste. En jouw interacties dwongen je tot het juiste gedrag op het juiste moment. Omdat die gevels zijn verwijderd, zit je in een dilemma als je probeert te herscheppen wat waarschijnlijk nooit is geweest. Je probeert aardig, goed en alle andere woorden te zijn die vooral bij deze tijd van het jaar passen, maar als je dat doet, word je alleen maar in verwarring gebracht en word je vaak boos.
Waar is jouw vreugde en gevoel voor plezier dit seizoen? Waarom is alles zo'n inspanning? Vragen die erop wijzen dat je niet trouw bent aan je nieuwe wezen.
Wat geeft jou vreugde en intrigeert je NU? Je hebt deze vragen zelden beantwoord tijdens je 3D-leven, omdat die vragen zo verbonden waren met je sociale normen dat je niet geloofde dat je veel opties had. Nu sociale parameters zijn verdwenen, moet je jezelf ontdekken – niet per se een gemakkelijke taak. Die ontdekking gaat vaak gepaard met wie je zou moeten of willen zijn in plaats van wie je bent. Het creëren van ongemak tijdens dit zogenaamd meest vreugdevolle vakantieseizoen.
Alleen jij kunt de vraag beantwoorden: “Wat kan of moet ik anders doen?”
Het is niet goed voor een nieuwe jij als je boos of ongemakkelijk bent bij welke activiteit dan ook. Jouw waarschijnlijke antwoord is: “Ik moet dit doen omdat het van mij verwacht wordt of omdat er niemand anders is om het te doen.” Wij van de Universums moeten hieraan toevoegen: “Creëer dan wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen, of dat nu betekent dat je niet aan iets deelneemt, een activiteit creëert die beter aansluit bij wie je bent geworden, of de middelen creëert om je behoefte aan zorg te verminderen of te elimineren. anderen.
Je leert hoe je zonder wroeging, schuldgevoel of schaamte het nieuwe in kunt vliegen – net als anderen. Een nieuwe wereld creëren. Maar omdat deze feestdagen meer te bieden hebben dan op enig ander moment van het jaar wordt verwacht, is het niet per se eenvoudig om dat te doen. Wees aardig voor jezelf – je wordt volwassen en evolueert snel. Het resultaat van die groei is je huidige verwarring en waarschijnlijke uitputting. Zo zal het zijn. Amen.