zondag 31 december 2023

Een tijdlijnverschuiving realiseren Door Kenneth Schmitt

Een tijdlijnverschuiving realiseren
Door Kenneth Schmitt

Terwijl we leren aandacht te besteden aan onze trillingen en hoe we op elk moment diep over onszelf denkenkunnen we de beperkingen van het bewustzijn die we onszelf hebben opgelegd, veranderen. Alle levensverminderende gedachten en gevoelens kunnen in ons bewustzijn komen voor wat ze zijn. In ons hart kunnen we dit bewustzijn gebruiken om onze aandacht te richten op scenario’s die we willen en waar we van houden. Door opzettelijk onze eigen vibraties te verhogen in lijn met onze bewuste essentie, versterken we het licht van ons hart en worden we stralender in het bewustzijn van de Schepper.

Omdat we de dreiging van beëindiging van ons bewustzijn hebben aanvaard, moeten we gaan beseffen dat dit fantasie is. In het slechtste geval is het onbekend. Onze fysieke aanwezigheid is een uitdrukking van onze bewuste essentie. We projecteren onze menselijke karakters als acteurs in het menselijke drama van het leven in een overheersende negativiteit. Ons script biedt ruimte voor spontane creativiteit en past zich aan als dat nodig is. Het is hier dat we het bewustzijn van de mensheid kunnen vergroten, door onze creatieve intenties en aandacht te gebruiken om ons af te stemmen op de verlangens van ons hart.

Ooit gebruikt om de energie van de mensheid in evenwicht te brengen in een rijk van goed en kwaad, wordt negatieve energie hier niet langer ondersteund. Terwijl de trillingsresonantie van onze planeet krachtig positief wordt, accepteert de Geest van de Aarde niet langer negatieve energie, die niet langer verborgen is. De mensheid erkent het en verwerpt het. Iedereen die overwegend negatief is, heeft het steeds moeilijker om hier te leven. Dit deel van de bevolking migreert naar een meer compatibele planeet.

Terwijl we het licht in onze ogen en de uitstraling van ons hart vergroten, transcenderen we naar het rijk van liefde en vreugde. Dit is een van de tijdlijnen die beschikbaar zijn binnen het geschreven lot van het menselijke drama. Op natuurlijke wijze in lijn met onze diepste gevoelens voor het leven, vinden onze ervaringen plaats in een energetische dimensie voorbij negativiteit. We kunnen onze realisatie openstellen voor onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn, die we allemaal delen in de essentie van ons bewustzijn.

Als we verwachten dat elke dag gevuld zal zijn met de vibraties van ons hart, en we vasthouden aan dat perspectief, ongeacht hoe lang het duurt om zich in onze ervaring te manifesteren, kunnen we onszelf transformeren in de wezens waar we van houden en die we willen zijn. We kunnen ons scherp bewust worden van ons innerlijke weten van alles. Ontstaan ​​in het universele bewustzijn van de Schepper, stelt onze bewuste essentie ons in staat om te creëren wat we maar willen, door de trillingen van onze mentale en emotionele processen op één lijn te brengen met de ingevingen en het weten dat diep in ons Wezen tot ons komt als levensverbetering op elke manier voor al het leven.