dinsdag 26 december 2023

Aartsengel Michaël: Maak af waar je aan begonnen bent Kanaal: James McConnell

Aartsengel Michaël: Maak af waar je aan begonnen bent
Kanaal: James McConnell

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom op dit moment bij jullie, op deze momenten van voortdurende verandering.
Maar meer nog dan verandering komt de waarheid overal naar voren. Jullie weten allemaal dat dit het geval is, aangezien de waarheid vrijelijk uit de vele schaduwen stroomt waar de waarheid werd tegengehouden en leugens en bedrog welig tierden.
Maar nu je de waarheid kent zoals deze naar voren komt, omdat je dat niveau van waarheid kunt uitdrukken en voorbij de schaduw kunt kijken, voorbij de duisternis kunt kijken, voorbij de leugens en de onwaarheden kunt kijken, breidt je leven zich steeds verder uit. Je bewustzijn breidt zich uit. Omdat het dingen kan gaan begrijpen die je jaren geleden niet zou hebben kunnen bevatten. Net zoals er nu zovelen zijn die de waarheid nog niet helemaal kunnen bevatten, omdat dit in strijd is met hun geloofssysteem. En als het in strijd is met hun geloofssysteem, sloten ze hun deuren.
Maar jij, met je derde oog nu wijd open, kunt niet alleen de waarheid voelen en kennen, maar je kunt ook beginnen de waarheid uit te drukken. Want het is lang geleden gegeven, en het is inderdaad waar: de waarheid zal je bevrijden. En de waarheid, zoals die nu steeds meer naar voren komt, bevrijdt jullie allemaal. Omdat jullie nu voorbij de sluier gaan.
De sluier bestaat voor jou in veel gevallen niet meer. Sluier van programmering. Want jullie zijn jezelf aan het herprogrammeren. Er is daar een andere. Je laat jezelf niet door anderen programmeren, maar nu herprogrammeer je jezelf.
Toen eerder werd gezegd: 'maak af waar je aan begonnen bent', is dat op dit moment zo belangrijk. Omdat we weten dat velen van jullie soms ontmoedigd raken. Velen van jullie volgen wat er wordt gegeven door de verschillende inlichtingenbronnen, door de verschillende mediabronnen. Niet dat je het gelooft, maar er is een deel van jou dat bezwijkt voor die programmering, al is het maar voor een moment. Je laat het weer binnendringen. Maar omdat je steeds dichterbij de finish komt, kun je nu verder kijken dan de programmering. En velen over de hele planeet zullen ook op dat punt komen. Veel meer dan je op dit moment denkt. Velen van jullie denken dat degenen die ontwaakt zijn het enige is wat er zal zijn, maar er zijn er nog veel meer die zullen ontwaken, net zoals jullie deden.
Maak af waar je aan begonnen bent. Geef niet langer toe aan de oude programmering. Blijf jezelf. Wees wie je bent. Wees het goddelijke wezen waarvan je weet dat je het bent. En als je volledig tot die overtuiging komt, zal er geen einde komen aan wat je in je leven kunt manifesteren, en inderdaad ook aan het helpen van anderen om zich in hun leven te manifesteren. Voor deze keer, mijn vrienden, is dit het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht sinds het allereerste begin toen jullie je vrijwillig aanboden om hier te komen.
Dit is het moment. Duizenden en duizenden jaren later zijn jullie gearriveerd. Niet alleen bij het einde, niet alleen bij de finish, maar bij het begin van een nieuw hoofdstuk, een nieuw niveau van je reis. Want er is inderdaad gegeven dat er geen einde komt aan de reis. Er zijn alleen veel eindes en veel begin. Maar dit einde, deze finish is nogal belangrijk. Als je het in het hele scheppingsschema bekijkt, is dit einde enorm. En het begin zal zelfs groter zijn dan het einde.
Ik ben Aartsengel Michael, en ik laat je nu in vrede, liefde en eenheid achter. En dat je doorgaat met doorgaan en eindigen.