zaterdag 23 december 2023

Deze heilige tijd Door Jenny Schiltz

Deze heilige tijd
Door Jenny Schiltz
Deze zonnewende is ongelooflijk belangrijk. Het markeert een verdeeldheid; een eindpunt en een begin.
We hebben tussen 12:12 en 12:21 een intense Corridor meegemaakt. Toch komt het ware begrip als we terugkijken op de afgelopen zes maanden sinds de vorige zonnewende.
Ons zijn onze angsten, onze zwakheden, onze vreugden, onze liefdes en een glimp getoond van wat onze toekomst kan zijn en wie we worden.
Ons eigen scheppervermogen is op zoveel manieren aan ons getoond. We leren dat we inderdaad meer controle en impact hebben op onze werelden dan we voorheen dachten. We zijn gezuiverd door de vlammen van verdriet, passie, verlies en angst.
De tijdlijnsplitsing is er nooit geweest. Het is altijd intern geweest. Wij kiezen welke aspecten binnenin blijven en welke aspecten weggaan. Hierin hebben we de kans om onze persoonlijke held te worden en op te stijgen als de Feniks.
Maar eerst moesten we verbranden.
We hebben onze waarheid moeten zien, voor zover we konden verdragen. We hebben moeten zien wat we hebben gecreëerd, wat we hebben toegestaan, en alle manieren waarop we onze ziel en onze soevereiniteit als goddelijke wezens hebben onteerd.
We hebben moeten zien waar we onszelf in deze ervaring hebben gestort. We creëerden verhalen, blokken en filters, zodat de scheiding van de Bron en het zelf die we tegenkwamen ons niet zou vernietigen.
Veel van deze filters en blokken zijn verdwenen en zullen de komende tijd blijven vertrekken. We staren opnieuw moedig in het gezicht van het onbekende.
Ooit was het het onbekende wat de scheiding van onze diepste waarheid en Bron zou creëren. Wij wisten niet wat het zou doen. We begrepen de kosten en het verlies niet volledig, omdat we ons steeds verder in deze ervaring lieten meeslepen.
Nu staren we weer in het gezicht van het onbekende. Wie zijn we? Wie zullen we worden? De herverbinding met onze volheid begint zich te nestelen. We beginnen het verlies, het verdriet en de opoffering te begrijpen die we in deze ervaring hebben doorstaan. We begrijpen ook op een dieper niveau alles wat we hebben geleerd.
We hebben zoveel geleerd, dingen die we nooit zouden hebben geleerd, tenzij we onze waarheid waren vergeten en ons ervan hadden afgescheiden.
Deze gezegende Zonnewende is een feest, een prachtig einde. We kunnen nu afwerpen wat/wie we niet zijn, terwijl we omarmen en herinneren wie we zijn in dit gezegende en allerheiligste begin.
De rollen die we hebben gespeeld, de titels en benamingen die we in de talloze levens hebben gekregen, worden allemaal weggespoeld, alsof ze door de vloed worden meegetrokken.
We zien dat alles wordt weggetrokken, het verzet vertrekt. De diepe inzichten komen nu snel.
Hier staan ​​we. Hier sta ik. Rauw, bloot en starend in het onbekende. Toch klaar.
Mogen we durven dromen, een droom van hoop en volledige herverbinding. Mogen we durven zijn wie we zijn.
Ik stuur je veel liefde. Mogen jullie alle zegeningen voelen die hier voor ons zijn.
Jenny