woensdag 27 december 2023

Overbrugging van de hemel: een Ascensie-update Door Ailia Mira

Overbrugging van de hemel: een Ascensie-update
Door Ailia Mira

Zoals de meesten van ons zich de laatste tijd voelen, is het binnenkomende licht van een veel hogere frequentie en anders. Er is ZO veel veranderd! Wij co-creëren een nieuw ervaringsniveau met onze opstijgende planeet en met overvloedige steun van het niet-fysieke. Het kan intens aanvoelen, omdat alles snel verandert. Stabiliteit zit van binnen.

Door te aarden in de aarde en ons te verbinden met alles wat we zijn, worden we een overbruggende energie en worden we gestabiliseerd door deze verbinding.

Ik moedig je aan om elke dag de tijd te nemen om je veld te zuiveren en te verenigen (een beroep doen op de violette vlam – welke versie dan ook – kan een snelle manier zijn om dichtere energie op te ruimen). Neem dan elke dag de tijd om je te verbinden met alles wat je bent en om een ​​gouden kolom van ascensielicht van Aartsengel Metatron op te roepen. Dit licht dat vanuit de hogere rijken door jullie chakra's naar beneden stroomt, ondersteunt jullie bewuste evolutie en ascensie. Voel, zie, voel of weet dat het wordt gegeven en naar je kruinchakra stroomt, langs je ruggengraatbanen en dan langs je benen naar de planeet, samenkomend in het centrum van de Holle Aarde.

Dit is een krachtige tijd om innerlijke ruimte te creëren waarin meer en hoger licht kan worden belichaamd. Een deel van de manier waarop we dit doen, is aandacht besteden aan alle aanhoudende energieën waarin we moeten vergeven en woede, wrok, conflict, zelfverwijt, elk perspectief dat GEEN liefde is, jegens onszelf of anderen, moeten loslaten. Voor een prachtige, eenvoudige vergevingsoefening om hierbij te helpen, klik hier – dit decreet dagelijks met gevoel uitvoeren is krachtig en bevrijdend….

Wij zijn een. Kijk uit naar.
Creëer en koester een visie van een verenigde, harmonieuze, stralende toekomst waarin iedereen gedijt en iedereen wordt geëerd en geliefd zoals hij of zij is. Een wereld waarin we in harmonie met de natuur leven en ons bewust zijn van onze Eenheid en wie we werkelijk zijn.
Terwijl je je erop concentreert, stem je je erop af, breng je je energie ermee in harmonie en belichaam je het – je wordt er een kanaal voor. Weet dat deze verandering door ons heen en in ons plaatsvindt. Daar zijn we voor gekomen en het leeft, is echt en ontvouwt zich snel.
Het is een geweldige tijd om mens te zijn! Ik ben zo blij om dit met jullie te delen!!
Zo boven zo beneden.
Zo binnen, zo zonder.
Het is een geweldige tijd om mens te zijn! Ik ben zo blij om dit met jullie te delen!!
Tenslotte: Moge dit seizoen je diep voeden. Ik hoop dat je wat tijd kunt nemen om te genieten, te praten of tijd door te brengen met de mensen van wie je houdt, en om uit te rusten en te ontspannen.
Dat is waar ik vandaag ben en het is geweldig. Ik dank jullie allemaal dat jullie deel uitmaken van mijn leven. Ik waardeer je echt.
Vrede + Liefde